Werken voor de wereld om je heen

Gevarieerd en uniek

De Hollandse Delta is bijzonder gevarieerd en daarmee uniek. We zijn actief in natuurgebieden, op akkers en in steden en daarbij ook in de havens en industrie van Rotterdam Zuid. Een gebied met zout water van de Noordzeekust en zoet water van de rivieren. We werken in de polder of op de dijken, aan de weg of onder de grond. Overal waar het water gaat gaan wij ook. En met wij bedoelen we onze mensen natuurlijk. Zij zorgen met veel kennis, kunde en passie voor leefbaar water en leefbaar land.

Onopvallend zichtbaar

Als waterschapper is je werk bijzonder relevant, ook al werk je vanuit de achtergrond, jouw werk is zichtbaar! Bij WSHD mag je echt wel even stilstaan bij al het moois dat we samen met collega’s dagelijks neerzetten voor de omgeving. En dat met trots uitdragen.

  • Ricky - Adviseur Omgeving

Vertrouwen is de kern voor groei

Bij WSHD krijgen onze medewerkers veel ruimte en vertrouwen. Voor ontwikkeling, voor opleiding en voor nieuwe ideeën. We geven elkaar de verantwoordelijkheid en tonen eigenaarschap. Want er is zoveel te doen. We willen aanpakken, we staan immers met de poten in de klei. Vertrouwen is de kern voor groei. Vertrouwen krijg je en moet je ook geven. Dit doen we samen. Doordat we dit heel belangrijk vinden is er veel vrijheid voor de invulling van je werk.

Ik hou er wel van om een paar keer tegen een gesloten deur aan te trappen om proberen deze open te krijgen.

Verbinden

Wij zijn letterlijk verbonden met de wereld om ons heen. Wij gaan op in die wereld. Of je nu onderhoudsmonteur, projectmanager, gebiedsbeheerder, systeembeheerder, hydrologisch adviseur, cloud engineer of procestechnoloog bent, er zijn maar weinig organisaties waarbinnen zóveel vakgebieden met elkaar zijn verbonden. Ruim 620 medewerkers staan in verbinding met diverse partners in ons gebied waarmee we samenwerken. Onze wereld wordt beïnvloed door de wereld om ons heen. Zo is er ook de uitdaging van het veranderende klimaat. Als politieke organisatie maakt ons bestuur daarin toekomstgerichte keuzes. Ons werk is nooit af. Iedere dag is anders!