Zuid-Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als werkvoorbereider ben jij aanspreekpunt voor collega’s en derden. Gedurende de week deel en plan je de werkzaamheden in die in het onderhoudsbeheerssysteem staan en voorbereid moeten worden. Je maakt de benodigde capaciteitsbehoefte inzichtelijk en maakt SMART afspraken met de (interne) leverancier. Je vraagt offertes aan en beoordeelt deze, maakt verplichtingen aan, bestelt materialen en verstrekt opdrachten bij gecontracteerde bedrijven.
Je werkt intensief samen met de onderhoudsregisseur, onderhoudsbeheerder, projectmanager en de vakmannen van de operationele teams.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime baan als werkvoorbereider voor 36 uur per week.  
Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen € 2.887,- en € 3.935,- bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten, zoals verlof.
  • Een persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 5000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Dit breng je mee als Werkvoorbereider

Je hebt HBO werk- en denkniveau.
Verder heb je ervaring in de richting elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
Tot slot heb je minimaal 2 jaar werkervaring.

Bekijk wat WSHD doet:

Waterschapskantoor waterkant

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload dan je CV via de sollicitatiebutton op onze website. Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Dennis Blommers: 06 51 54 33 81.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature