Ridderkerk | 32 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Solliciteer nu!

Dit ga je doen

Vanaf 1 maart 2020 kom je gedurende 2 jaar 3 keer een periode van 8 maanden te werken bij een van de deelnemende organisaties. Tijdens dit traineeship staat het ‘nu werken aan de toekomst’ centraal. Het biedt zowel inhoudelijke verdieping als volop ruimte voor persoonlijke groei. Dit houdt in dat je naast je 32-urige werkweek per maand 8 uur besteedt aan training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

De komende tijd komt het aan op duurzaamheid en innovatie waarbij samenwerking het sleutelwoord is. Dit geldt zowel voor de waterschappen onderling als richting externe partijen en internationale partners. De waterschappen hebben een grote taak en staan voor serieuze uitdagingen in de komende jaren waarbij talentvolle en ambitieuze mensen hard nodig zijn. Mensen zoals jij!

Het Traineeship Waterschapstalent is een collectieve samenwerking van de hoogheemraadschappenHollands Noorderkwartier, Schieland en de Krimpenerwaard, Rijnland, Delfland, de waterschappen Rivierenland, Hollandse Delta en het Hoogwaterbeschermingsprogramma

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform startsalaris van € 2.567,- (schaal 9, 32 uur per week). Je krijgt 8 uur training per maand die je in je eigen tijd volgt. Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) van 20% van je brutosalaris wat je bijvoorbeeld in kan zetten voor het kopen van extra verlof.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van trainingen en coaching.
  • Een spetterende start van je carrière; aan het einde van dit traineeship is de kans groot dat jij aan de slag kan als volwaardig adviseur bij een van de waterschappen.
  • Een smartphone en de mogelijkheid om in overleg de werktijd flexibel in te delen.
WSHD - keersluis

Dit breng je mee

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van watermanagement, geografie, ecologie, planologie, civiele techniek, bedrijfskunde of beleid, (technische) bestuurskunde of een vergelijkbare studierichting en maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Analytisch vermogen, flexibiliteit en een passie voor innovatie en duurzaamheid.
  • Bevlogenheid, sterke communicatieve- en digitale vaardigheden en omgevingsgerichtheid
  • Een flexibele instelling t.o.v. de reisafstand woon-werkverkeer

Bekijk de trainees bij WSHD

Waterschapskantoor waterkant

Werken in de waterschapswereld

Water, je hebt er iedere dag mee te maken. Werk je bij de waterschappen, dan werk je samen met gepassioneerde collega’s aan toonaangevende projecten. Je draagt actief bij aan een veilig, mooi en duurzaam Nederland. De wateropgave in Nederland is op een cruciaal punt aangekomen. De zeespiegel stijgt en er zijn steeds vaker perioden met extreme neerslag en droogte. Naast klimaatverandering heeft de toenemende verstedelijking en het nijpend gebrek aan ruimte grote invloed op de waterhuishouding. Dit vraagt om slimme en innovatie oplossingen.

Past deze vacature bij jou?

Reageren kan tot en met 31 december 2019 door ons jouw CV en motivatiebrief toe te sturen. In de week van 16 januari 2020 ontvang jij bericht van ons of je mee mag doen aan onze selectiedag.  Deze selectiedag vindt plaats op vrijdag 24 januari bij het Hoogheemraadschap van Delfland in Delft. Om in aanmerking te kunnen komen voor het traineeship is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Daarnaast kan een assessment deel uit maken van de selectieprocedure.

De sollicitatieprocedure wordt beheerd door het Hoogheemraadschap van Delfland.

Meer weten over hoe het is om te werken bij een Waterschap? Neem dan contact op met een van onze trainees via www.waterschapstalent.nl

Heb je vragen over de procedure mail dan naar waterschapstalent@hhdelfland.nl of neem contact op met Linda Bruggeman (06-27063875).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature