Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Samen met het afdelingshoofd vorm je als teamleider het MT van de afdeling en zijn jullie verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van de afdeling Strategie en Beleid. Het belangrijkste streven van de afdeling is om te zorgen voor een strategische visie op de doelen en taken van het waterschap en die te vertalen naar beleidskaders. Hierbij ligt voor jou als leidinggevende met name de nadruk om samen met de professionals te werken aan de integratie van de verschillende thema’s, het creëren van structuur, de doorontwikkeling van de medewerkers en het sturen op resultaten. Deze functie richt zich vooral op het leidinggevende aspect (dienend leiderschap), maar affiniteit met de inhoud is ook gewenst. Ons sturingsprincipe is dan ook integraal management.

Samen met het afdelingshoofd ga je aan de slag om de afdeling verder te ontwikkelen en te professionaliseren, in een steeds veranderende omgeving en een in ontwikkeling zijnde organisatie. Hierbij zorgen jij en het afdelingshoofd er voor dat de afdeling vanuit creativiteit en dromen de vertaling kan maken naar realiteit en resultaten waarbij de betrokkenheid van de maatschappij, bestuur en organisatie geborgd wordt. 

Vanzelfsprekend sluiten jouw koers en doelstellingen aan bij de organisatie brede ambities en behoeften: daarbij gaat het om een gevarieerde inhoud die zorgt voor afwisseling maar ook vraagt om een goede planning.

Dit ben jij 

Om deze functie succesvol in te vullen heb je leidinggevende ervaring binnen een bestuurlijke omgeving. Je bent verbindend, zowel op inhoud (integraliteit) als in relatie tot mensen. Daarnaast weet je structuren te organiseren die leiden tot resultaten, met name in een zich ontwikkelende organisatie. Door de ervaring die je hebt met het werken met professionals weet je hoe je mensen moet coachen en supporten om hen verder te brengen.
Om dit te realiseren breng je het volgende mee:

  • je hebt affiniteit met de waterwereld;
  • je hebt leidinggevende ervaring met hooggeschoolde professionals;
  • je stuurt op resultaten en op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 4.058,- en € 5.771.- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Teamleider Strategie en Beleid die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Henk Vierhuis, Afdelingshoofd Strategie en Beleid. Hij is bereikbaar via 06-82 642 579 of h.vierhuis@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06-42305115 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature