Ridderkerk | BBL | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Systeembeheerder (BBL) bij WSHD werk je samen met je collega’s aan de cloud oplossingen.

Door je technische kennis en je communicatieve vaardigheden weet je functionele en technische behoefte vanuit het waterschap te vertalen naar mogelijke ICT-oplossingen. Je kan probleemoplossend meedenken met IT infra vraagstukken.

Jouw team
Het team bestaan uit vijf personen waarbij je collega’s te omschrijven als een gezellige informele groep waarbij jullie staat voor het gezamenlijke resultaat.

Dit ben jij 

Je bent een teamspeler, bent flexibel en je brengt dit met enthousiasme over naar je collega’s.
Je hebt:

  • minimaal een MBO opleiding niveau 4;
  • goede kennis van standaard softwarepakketten en cloudoplossingen;
  • goede kennis van Microsoft (desktop en server) besturingssystemen en Office;
  • goede kennis van Vmware;

 

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.220,- en € 2.750 en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Systeembeheerder (BBL) die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met François Homan, Coordinator Systeembeheer. Hij is bereikbaar via +31 6  13 28 85 29 of f.homan@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.
 

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature