Ridderkerk | Stage | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?


Bij WSHD krijgen studenten ècht de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van organiseren en krijgen daarnaast ook de kans om een grote bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie.
Binnenkort starten wij met het maken van een Uitvoeringsprogramma vergunningverlening, toezicht en handhaving (kortweg VTH) voor het nieuwe jaar. Tot nu toe was zo’n programma een statisch epistel met “platte” tekst en “koude” cijfers.

Voor de komende jaren willen wij een kort en overzichtelijk programma op één (digitaal) A-4tje. Voor de lezer moet het in één opslag duidelijk worden wat het jaarprogramma biedt. Voor nadere informatie willen we gebruik maken van zogenaamde infographics.
Infographics die ook nog eens een link vormen naar achterliggende verdiepende informatie.

Ook willen we dit format gaan gebruiken voor rapportages over de uitvoering van het programma aan de directie en het bestuur van het waterschap.

Uitgangspunt is dat het te maken format herbruikbaar wordt en gebruiksvriendelijk is toe te passen. Toekomstige gebruikers zullen het format zonder problemen kunnen (her)gebruiken. Zo zou enige kennis van de programma’s Microsoft Office (of vergelijkbare software) genoeg moeten zijn voor de toekomstige gebruiker.

Zijn er voor jou daarnaast specifieke leerdoelen die je ook graag wilt oppakken? Geef het aan! Het is vooral van belang dat jij iets gaat leren wat jou in je toekomstige loopbaan verder zal helpen. Wij bieden je graag een werk- en leertraject aan wat past in bij je ontwikkeling en samen gaat met jouw opleiding.
 

Dit ben jij 

Naast alle expertise die we bieden, is er ook ruimte voor gezelligheid en een prettige, open en informele werksfeer. Wij zien jou niet zien als stagiaire, maar als collega. De nieuwe collega waar wij momenteel naar op zoek zijn is een student aan het Grafisch Lyceum en is op zoek naar een (afstudeer)stage voor 4 tot 5 dagen per week.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk.

Je start per direct. Uiteraard is later ook geen probleem. De stagevergoeding is € 400,00 bruto per maand voor 36 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé stagiair die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de stage? Neem dan contact op met Gerard Groot. Hij is bereikbaar via 088-9743000 of g.groot@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.
 

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature