Leuk dat je wil komen werken bij WSHD! Bekijk ons actuele vacature aanbod voor een vacature die past bij je ambities. Je kan direct reageren. Onze sollicitatieprocedure werkt als volgt:

Stap 1

Solliciteren

Heb je een vacature gezien die aansluit bij je ambities? Reageer dan direct. Wij willen graag meer van je weten en dat begint bij je cv en (eventueel) een motivatiebrief. Bij iedere vacature vind je een knop waarmee je digitaal kan solliciteren. Je reactie komt direct bij ons binnen. Hiervan krijg je een ontvangstbevestiging per mail. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan gerust even contact op met de contactpersoon uit de vacaturetekst.

Stap 2

Eerste gesprek

Pas je goed bij de functie? Dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking bij WSHD. Wij willen een goed beeld van jou krijgen. Daarbij is het net zo belangrijk dat jij tijdens dit gesprek ook een goed beeld krijgt van ons. Dus geen verhoor, maar juist een goed onderling gesprek. Enkele dagen na dit gesprek hoor je of je door bent naar de volgende ronde.

Stap 3

Tweede gesprek

Je komt langs voor het tweede kennismakingsgesprek. Meestal zit hier ook een toekomstige collega bij. Dat stelt je in de gelegenheid andere vragen te stellen. Binnen één week na het gesprek ontvang je een terugkoppeling.

Optioneel: assessment

Stap 4 sollicitatieproces

Een assessment kan voor bepaalde functies worden ingezet om een definitieve keuze te maken. Als we voor een assessment kiezen staat dat in de vacature opgenomen. Kijk voor een goede indruk van de inhoud van het assessment en de voorbereiding hierop op de website van CPM. Dit bureau neemt voor ons het assessment af. Wanneer het assessment is afgenomen en je het rapport hebt vrijgegeven gaan we hier graag met je over in gesprek. De vraag hoe het assessment je helpt in je verdere ontwikkeling komt dan zeker aan bod. Dit gesprek combineren we met het tweede gesprek of het arbeidsvoorwaardengesprek.

Optioneel: aanstellingskeuring

Voor een klein aantal functies is een aanstellingskeuring onderdeel van de selectie. Bijvoorbeeld als het dragen van een persluchtmasker noodzakelijk is bij het kunnen uitvoeren van je werkzaamheden. Als dat zo is staat het in de vacaturetekst vermeld.

Stap 5 sollicitatieproces

Arbeidsvoorwaarden

Zijn wij na de gesprekken nog steeds enthousiast of zelfs enthousiaster en heb jij er net zo veel zin in om bij ons aan de slag te gaan? Dan volgt het arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstig leidinggevende. Deze afspraak bevestigen we uiteraard via de mail. Daarin vind je gelijk handige informatie ter voorbereiding op dit gesprek. In het gesprek doen we je een voorstel voor je arbeidsvoorwaarden. Na afloop bevestigen we de gemaakte afspraken.

De arbeidsvoorwaarden van de waterschappen zijn te vinden op de website van Vereniging Werken voor Waterschappen

Contact

Heb je nog vragen over onze sollicitatieprocedure of wil je meer weten over een vacature? Neem dan contact op met één van onze HR-collega’s via 088-9743222 of via het contactformulier

Ons bezoekadres is:
Waterschap Hollandse Delta
Handelsweg 100 
2988 DC  Ridderkerk
Op werkdagen: 8.00-17.30 uur