Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als netwerkbeheerder ben je dagelijks bezig met het monitoren en verbeteren van het bestaande netwerk. Je ben proactief, lost problemen op en in projecten ben jij degene die, met kennis van zaken, de schets maakt van nieuw in te richten of te wijzigen netwerkstructuren. Je zorgt ervoor dat alles goed gedocumenteerd, toegankelijk en overdraagbaar is want je werkt samen met collega’s en leveranciers. Je bent ook bereid en in staat om, als het team daar om vraagt, mede systeembeheer taken uit te voeren maar netwerkbeheer is jouw hoofdtaak.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

WSHD - keersluis

Dit breng je mee als Senior netwerk-systeembeheerder

Je hebt  een HBO werk -en denkniveau en relevante werkervaring op het gebied van netwerkstructuren. Je hebt kennis van network componenten als switches, routers, Next generation Firewalls (Palo Alto, Checkpoint), Software Defined Networking, etc. en daarnaast ook van Microsoft Server en Linux.
Je beschikt over relevante certificeringen CCNA/CCNP (DESGN) en bent bekend met de wereld van Cloud en SaaS. Tevens heeft Cisco en HP apparatuur geen geheimen voor je.
Natuurlijk beschik je over uitstekende communicatie -en adviesvaardigheden.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - fietsbrug over keersluis

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload een brief met CV via de sollicitatiebutton op onze website, www.werkenbijwshd.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie.

Voor vragen over de functie-inhoud neem contact op met François Homan (telefoonnummer 06-13288529), coördinator van het team Systeem en netwerkbeheer.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature