Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

De Senior Adviseur heeft een sturende en daarmee prominente rol binnen het kennisveld Hydrologie. Je adviseert opdrachtgevers over de meest geschikte aanpak van hydrologische vraagstukken bij projecten, onderzoeken en beleidsontwikkeling. Hydrologische modelstudies voer je zelf uit of laat je uitvoeren en vertaalt deze naar concrete adviezen. Je lost complexe hydrologische vraagstukken op en draagt verbetervoorstellen aan, daarnaast vertaal je de consequenties van hydrologische ingrepen naar andere beleidsterreinen zoals waterkwaliteit, beheer en onderhoud. Je zorgt voor kennisontwikkeling en voert analyses uit,  je toetst het watersystemen en je beheert de waterkwantiteitsgegevens. Ook verzorg je de technische inbreng bij projecten en adviseer je de projectleider. Als deskundige ben je een herkenbare vraagbaak voor je collega’s en ondersteunt de junior medewerkers inhoudelijk bij hun kennisvragen.

Jouw team
Afdeling Kennis en Advies
De afdeling Kennis & Advies levert zijn diensten vanuit een integrale systeemvisie en samenwerking met alle afdelingen binnen het waterschap en ketenpartners.
Jouw afdeling, adviseert de organisatie over de kerntaken binnen programma’s en projecten in opdracht of in eigen beheer. Het team bezit expertise op het gebied van het functioneren van de waterkeringen, het (grond)watersysteem en de waterketen binnen het hele beheergebied. Adviezen worden gegeven op basis van kennis, onderzoek en monitoring en kunnen gegeven worden van strategisch tot operationeel niveau en van doelstelling tot uitvoering.

Dit ben jij 

Jij bent in staat om technische aspecten herkenbaar en aanspreekbaar te vertalen en weet je collega’s te begeleiden en inhoudelijk te ondersteunen:
Verder heb je:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau en beleidservaring;
  • ervaring in het opstellen, analyseren en interpreteren van rapporten en adviezen;
  • ruime ervaring met hydrologische berekeningen, modelleringen (Sobek) en geografische informatiesystemen (ArcGis) en hebt affiniteit met (grond)waterkwantiteit;
  • ervaring met gegevensbeheer, kennis van FEWS is een pré.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen €3.635,- en € 5.095,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Senior Hydrologisch Adviseur die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Alex de Klerk, Teamleider. Hij is bereikbaar via +31 6 54 26 09 48 of A.deKlerk@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature