Zuid-Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als adviseur aquatische ecologie zet je jouw specialistische kennis in om het veelzijdige werk binnen deze functie te kunnen borgen. Zo kan dat variëren tussen bijvoorbeeld het geven van advies voor een vergunning tot het uitvoeren van complexe watersysteemanalyses ten behoeve van de beoordeling van het watersysteem. De diversiteit van de vragen is groot en loopt uiteen van beleidsmatige vragen waarbij je adviseert over de doelstellingen voor KRW wateren en overige wateren tot operationele vragen over de wijze waarop onderhoud uitgevoerd wordt of inrichtingsvragen bij de uitvoer van projecten.

Daarnaast, ben jij de persoon die snel de impact van vragen, ontwikkelingen en consequenties kan inschatten en hierbij in beeld brengt welk type onderzoek er benodigd is om de kwaliteit van het water op orde te houden. Hiervoor analyseer je monitoringsgegevens die je weet te ordenen en te benutten voor advies. Wanneer de kennis of capaciteit binnen het team onvoldoende is schakel je externe adviesbureaus in. Hierbij zorg je voor het gehele traject van uitbesteding tot oplevering waarbij je verantwoordelijk bent voor tijd, kosten en uiteraard de kwaliteit

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling en maatschappelijk betrokken is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Daarnaast bieden wij ook:

  • Een salaris tussen € 3.599,- en € 5.045,- exclusief IKB) bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en thuis te werken.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof, extra salaris of opleidingen
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als Adviseur aquatische ecologie

Je hebt werkervaring bij een waterbeheerder of adviesbureau en hebt een opleiding in aquatische ecologie of gerelateerde opleiding op hbo/wo-niveau genoten. Verder heb je voldoende inhoudelijke kennis van aquatische ecologie en beschik je over voldoende analytisch vermogen.

Bekijk wat WSHD doet:

Klimaatadoptatie

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload dan je CV dan uiterlijk via de sollicitatiebutton op onze website. Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Alex de Klerk, te bereiken onder 06-54260948.

Solliciteer op deze vacature