Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Jij voert de regie over het gebied wegen en wegenfaciliteiten. Binnen de afdeling werk je dan ook nauw samen in een team van regisseurs cq managers. Samen ken je elkaars klant en leverancier en ben je op de hoogte van elkaars werkzaamheden en regiegebied. Je stuurt in een functionele hiërarchie de onderhoudsbeheerders van de wegen en waterkeringen aan. Kennisuitwisseling en adviseren alsmede elkaar vervangen is gebruikelijk binnen het team. Je opereert op korte afstand van het bestuur en onderhoudt contacten met de verantwoordelijke portefeuillehouders. Jij bent verantwoordelijk voor de aanbestedingen, contracten en het leveranciersmanagement met betrekking tot het regiegebied

Over het team
Het team Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor buitenruimten. Deze taken worden met twee regisseurs uitgevoerd. Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor al het uitbestede onderhoud binnen wegen. Dit team bestaat uit Directievoerders, Opzichters, Toezichthouders en administratieve ondersteuning.

Dit ben jij 

Om de functie van regisseur goed uit te voeren ben je een regelaar die creatief kan denken binnen de gekozen contractvormen. Je bent een netwerker die in staat is om draagvlak te creeren en mensen te verbinden.  

Verder heb jij:

  • minimaal hbo werk- en denknivea bijvoorkeer op het gebied van grond- weg en waterbouw;
  • kennis van de verschillende contractvormen;
  • ervaring op het gebied van aanbestedingen;
  • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.635,- en € 5.095,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Regisseur Wegen die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Pieter de Jong, Teamleider. Hij is bereikbaar via 06-10 43 99 58 of p.dejong@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06-51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature