Zuid Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Bij de buitenteams van Beheer en Onderhoud ben jij samen met de teamleider verantwoordelijk voor een aantal operationele zaken zoals de te behalen doelen en het daarvoor beschikbare budget binnen het assetbeheersysteem. Je neemt deel aan het werkvoorbereiders overleg maar natuurlijk ook de werk en planningsgesprekken met de onderhoud regisseurs. Samen met je collega regisseur buitendienst verdeel je de verschillende keten overleggen en neem je deel in de stuurgroepen als vertegenwoordiger van de Senior Gebruiker binnen je expertise gebied. Waar nodig ondersteun je de collega’s in het veld bij klachten en meldingen zodat deze naar tevredenheid worden opgepakt. Je weet Zichtbaar, Vertrouwen en Verbinding actief uit te dragen om zo te bouwen aan het verder ontwikkelen van de teams.
Door je werkervaring en operationele kennis ben je in staat om de gemaakte uren door te nemen, goed te keuren en ook zeker te analyseren. Hierbij valt te denk aan:

 • Waar gaat de meeste tijd in zitten?
 • Welke assets geven de meeste storing?
 • Waar worden de overuren gemaakt?
Dit met het doel om te komen tot een optimale werkverdeling en inzet van mensen.
Jouw team
De teams Buiten West en Buiten Oost bestaan uit ongeveer 75 collega’s die samen het werkgebied van WSDH bedienen en onderhouden op het gebied van waterkering, watersysteem en infra.
 

Dit ben jij 

Door jou ervaring weet jij samen met de teamleiders en de collega regisseur Buitendienst verder te bouwen op de mooi basis. In de verschillende werkgroepen en overleg kan jij door jouw communicatieve vaardigheden de afdeling BO sterk vertegenwoordigen.
Verder heb je:

 • Minimaal hbo werk en denk niveau;
 • Ervaring met het schrijven van documenten, rapportages en het maken van analyse;
 • Lef, daadkracht en overzicht;

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

 • een bruto maandsalaris tussen €3.256,- en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
 • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
 • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
 • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Regisseur Buitendienst die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Welmoet 06 13 11 11 39 of Ruben 06 10 49 36 23. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06-51484819 of peter.vanleeuwen@wshd.nl

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature