€ 3.500 - € 4.200 salaris | vast | 36 uur p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden 

Direct solliciteren

Functie inhoud

Hieronder lees je enkele voorbeelden van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren als Procestechnoloog.

De werk-privé balans staat hoog in het vaandel bij WSHD, jij komt daarom de organisatie binnen op een tijd die jou op dat moment schikt. (werktijden zijn tussen 07.00 uur en 19.00 uur). Vervolgens pak je een lekker kopje (Fairtrade) koffie en gaat over tot de orde van de dag samen met jouw directe collega’s. Je overlegt met elkaar wat er op de agenda staat: wie gaat er naar de projectgroep en wat zal de inbreng daarin zijn en wie past het advies aan  dat naar de  Assetmanager moet.
Je vertrekt daarna naar een collega die even verderop bij de vergunningverleners zit, omdat je gevraagd bent om mee te kijken  naar een bepaalde vergunning. Daarna ga je aan de slag met een vraag over de veranderde wet- en regelgeving en je wil dat deze goed worden vertaald binnen het zuivering technische werken. Een procestechnoloog weet als geen ander hoe je ontwikkelingen vertaalt naar algemene noodzakelijke aanpassingen in een bouwstandaard of beheersorganisatie. Hierbij signaleer je ook ontwikkelingen vanuit een specifieke zuivering technische benadering.
Dan is het alweer tijd voor de lunch. Samen met een aantal collega’s eet je een lekkere salade in het bedrijfsrestaurant en maak je nog even snel een ommetje om een frisse neus te halen. In de middag staat er een technologisch overleg op het programma en wil je een advies afronden vanuit jouw rol als trekker van het onderzoek dat wordt gedaan bij sterk afwijkende procesresultaten. Nadat je uit het overleg komt kan het zomaar zijn dat er collega’s aan je bureau staan en vragen hebben over begrotingen, de dagelijkse procesvoering of uitleg willen over bepaalde rapportages die jij hebt opgesteld. Kortom, je bent onmisbaar in de organisatie en je maakt een groot verschil binnen de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prettige werksfeer, een goede werk-privé balans en een marktconform salaris binnen een dynamische organisatie ziet dat er als volgt uit: 

  • Je ontvangt een leuk maandsalaris waarbij je moet denken aan een  bruto bedrag tussen de € 3.500,-- en € 4.200,-- bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Flexibele werktijden.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit kan je maandelijks uit laten betalen, maar je kan er ook extra verlof van kopen.
  • Reiskostenvergoeding woon-werk.
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
WSHD rioolzuiveringsinstallatie rwzi

Functie eisen

  • Je hebt affiniteit met inhoudelijke vraagstukken en je gebruikt daarbij je sterke analytische denkvermogen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om mee te denken met een collega van een ander vakgebied.
  • Je hebt een praktische inslag, bent creatief in het bedenken van oplossingen. Daarnaast zijn ook je schriftelijke vaardigheden goed en ben je in staat om heldere teksten te schrijven over inhoudelijke onderwerpen.
  • Jij werkt samenwerkingsgericht en hebt interesse in het werken in een bestuurlijke omgeving.

Naast dit alles beschik je uiteraard over voldoende kennis op het gebied van zuiveren. Dit kan je aantonen met minimaal een afgeronde technische Hbo-opleiding op het gebied van chemische technologie en/of biotechnologie aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied

Bekijk wat WSHD doet:

Over WSHD

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave.

Past deze vacature bij jou?

Wil jij een belangrijke rol spelen bij Waterschap Hollandse Delta? Reageer dan vóór 27 oktober via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Wil je eerst meer informatie? Dan mag je altijd bellen met Bianca Bax, teamleider Advies, via 06-23 37 23 06. Een assessment kan onderdeel zijn van deze procedure.

Solliciteer op deze vacature