Rotterdam | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je draagt zorg dat de installaties en de voorzieningen de gevraagde prestaties leveren en voldoen aan de vergunningseisen. Ter bescherming van de vitale systemen anticipeer je op storingen maar werk je ook samen met het team om storingen te voorkomen.
Wanneer er onderhoud plaatsvindt stel je de installatie veilig buiten bedrijf voor (onderhouds-) werkzaamheden.

Je adviseert je collega’s met betrekking tot de installatie, verbeteringen en optimalisaties. Hierin hou je natuurlijk rekening met de capaciteitsvragen. Deze processen van het waterschap draaien 24 uur per dag en draai je dus mee in de wachtdiensten.

Over het team
Je komt te werken in team Dokhaven/Sluisjesdijk. Dit team bestaat uit ca.20 fte en kent onder meer de volgende rollen: werkvoorbereider, projectmanager, onderhoudsmonteur, processpecialist & procesoperator. Het team onderhoudt de enige ondergrondse waterzuiveringsinstallaties van West Europa en slib-verwerkingsinstallatie Sluisjesdijk. Al ruim dertig jaar genereert Sluisjesdijk zo’n 8 miljoen kWh aan groene energie per jaar uit het slib. Het team is verantwoordelijk voor het onderhoud, slibverwerkings- en zuiveringsresultaten op deze twee locaties.

Dit ben jij 

ls processpecialist hebben onze processen geen geheimen voor jouw. Door je operationele ervaring en analytische vaardigheden weet jij goed te anticiperen op omgevingsfactoren. Ook breng je mee:·         HBO werk- en denk niveau (bijvoorbeeld procestechniek of Vapro D)
·         Gerichte vakdiploma’s (N&P, HTAZ) of willen behalen
·         Bereid tot het volgende van meerdere veiligheidsopleidingen
 

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.916,- en € 3.974,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Processpecialist die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Harold Vlijm, teamleider. Hij is bereikbaar via 06-12030674 of h.vlijm@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature