Goeree-Overflakkee & Voorne Putten | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

In het team West ben je verantwoordelijk voor de bediening van meerdere waterzuiveringsinstallaties en rioolgemalen. Je draagt zorg dat de installaties en de voorzieningen de gevraagde prestaties leveren en voldoen aan de vergunningseisen. Ter bescherming van de vitale systemen anticipeer je op storingen maar werk je ook samen met het team om storingen te voorkomen.
Wanneer er onderhoud plaatsvindt stel je de installatie veilig buiten bedrijf voor (onderhouds-) werkzaamheden.

Je adviseert je collega’s met betrekking tot de installatie, verbeteringen en optimalisaties. Hierin hou je natuurlijk rekening met de capaciteitsvragen. Deze processen van het waterschap draaien 24 uur per dag en draai je dus mee in de wachtdiensten.

De afdeling Zuiveren & Onderhoud (ZO) is verantwoordelijk voor het zuiveren van het stedelijk afvalwater en het onderhoud van de technische installaties van het waterschap, zoals zuiveringen, rioolgemalen en persleidingen. In totaal heeft het waterschap 20 zuiveringen in beheer en één slibverwerkingsinstallatie. De afdeling ZO bestaat uit ruim 90 betrokken collega’s en is verdeeld in 3 operationele teams, te weten: Oost, West en de gecombineerde locatie Dokhaven/Sluisjesdijk. Zij worden in hun uitvoering ondersteund door het Bedrijfsbureau en de Waterschapsbrede Controlekamer.

Het team West
Je komt te werken in team West (Goeree Overflakkee en Voorne-Putten). Dit team bestaat uit ca. 25 fte en kent onder meer de volgende rollen: werkvoorbereider, projectmanager, onderhoudsmonteur, processpecialist, procesoperator onderhoudsregisseur en procesregisseur.

Dit ben jij 

Als procespecialist hebben onze processen geen geheimen voor jouw. Door je operationele ervaring en analystische vaardigheden weet jij goed te anticiperen op omgevingsfactoren. Ook breng je mee:

  • HBO werk- en denkniveau (procestechniek, Vapro D);
  • je bent in het bezit of bent bereid tot het behalen van gerichte vakdiploma’s (o.a. UTAZ, N&P, HTAZ);
  • ervaring met het besturen op afstand en op locatie.
  • je bent oplossingsgericht, verantwoordelijk en stressbestendig.
  • je bent bereid om verschillende verplichte veiligheidsopleidingen te volgen.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.916,- en € 3.974,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Processpecialist die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Hennie Kroon, teamleider. Hij is bereikbaar via 06 - 51 22 69 75 of h.kroon@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature