Zuid-Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Binnen WSHD ben je verantwoordelijk voor het tactisch overzicht op basis van de analyses van de informatie versus de vereiste prestaties binnen het zuiveringsproces. Je stemt het gebiedsrendement af met de collega's van zuiveringsproces binnen de teams.
Je adviseert het MT over:

 • het zuiveringsproces, het onderhoud en de projecten
 • over eventuele verbeteringen die bijdragen aan de continue verbetering van de werking van de zuiveringsinstallaties en de slibverwerking.
 • mogelijke optimalisaties in het zuiveringsproces
Je analyseert informatie met betrekking tot de te leveren prestaties op basis van stuurwaarden en bewaakt onder andere of deze voldoen aan de vergunningseisen. Daarnaast rapporteer, informeer, communiceer en adviseer je over de voortgang procesresultaten en/of procesverstoringen.
 
Je toetst de verkregen informatie aan de begroting/het werkpakket. Je bent op basis van analyse bezig om storingen te reduceren, en draait zo nodig mee in een wachtdienst en onregelmatigheidsdienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van werkprocedures en productiehandboeken op sharepoint.

Over het team

Je komt te werken in team Dokhaven/Sluisjesdijk. Dit team bestaat uit ca.20 fte en kent onder meer de volgende rollen: werkvoorbereider, projectmanager, onderhoudsmonteur, processpecialist & procesoperator. Het team onderhoudt de enige ondergrondse waterzuiveringsinstallaties van West Europa en slib-verwerkingsinstallatie Sluisjesdijk. Al ruim dertig jaar genereert Sluisjesdijk zo’n 8 miljoen kWh aan groene energie per jaar uit het slib. Het team is verantwoordelijk voor het onderhoud, slibverwerkings- en zuiveringsresultaten op deze twee locaties.

Dit ben jij 

Als regisseur weet jij het overzicht te houden en waarnodig op proactieve wijze bij te sturen. Vergunningeneisen kun jij natuurlijk goed doorgronden en weet de impact hiervan op onze processen. Ook breng je mee:

 • Minimaal een HBO opleiding of aantoonbare ervaring op vergelijkbaar niveau (bijvoorbeeld HBO procestechniek, Vapro D);
 • Je bent in het bezit of bent bereid tot het behalen van gerichte vakdiploma’s (o.a. UTAZ, N&P, HTAZ);Je bent communicatief en sociaal vaardig en daarnaast ook goed in het analyseren en interpretere;
 • Ervaring in de procestechniek, afvalwater of slibverwerkingstechniek is een pre.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,- en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
 • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
 • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
 • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Procesregisseur die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Niek Reichart, Teamleider. Hij is bereikbaar via 06-27 06 22 42 of N.Reichart@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter,  via 06-51 48 48 19 of Peter.vanLeeuwen@wsdh.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature