Huisadres | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als procesoperator ben je het aanspreekpunt voor de procesvoering van de technische installaties. Hierbij moet je denken aan de zuiveringsinstallaties en rioolgemalen.

  • Je vindt het fijn om de diverse processen te bedienen, te controleren en bij te sturen. Voor het bijsturen van de installaties stem je af met de collega’s van de centrale controlekamer. 
  • Je bemonstert en analyseert het proces.
  • Je lost storingen in het proces op.
  • Je begeleidt externen in de uitvoering van het werk op de installaties. Af en toe verricht je onderhoudswerkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als Procesoperator

Je hebt  een afgeronde MBO opleiding in technische richting of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. 

Je bent een  procesoperator die oplossingsgericht en resultaatgericht werkt en in staat is om zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kwaliteit is voor jou een vereiste. Voor het meedraaien in de wachtdiensten is het belangrijk om in of nabij het verzorgingsgebied te wonen.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload een brief met CV uiterlijk vóór 13 december 2019 via de sollicitatiebutton op onze website, www.wshd.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie.
Voor vragen over de functie-inhoud neem contact op met Hennie Kroon of Dennis Blommers, beiden  teamleider, tel.nr. 0651226975 of 0651543381 Of stuur een app.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature