Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als verkeerskundig planvormer werk je de verkeersveiligheids- en bereikbaarheidsopgaven uit en formuleer je oplossingen op geconstateerde grotere en kleinere knelpunten en verbeterpunten. De opgave van WSHD gaan onder andere over het Duurzaam Veilig inrichten van de wegen, het verbeteren van de bereikbaarheid en het optimaliseren van het fietsroutenetwerk. Binnen het assetteam wegen worden de grotere opgaven gedefinieerd door de systems engineer en daarna belegd bij de planvormer. De kleinere opgaven komen voort uit meldingen van burgers en onze eigen buitendienst en die pak je natuurlijk zelfstandig op.
De planvormingsopgaven begeleid je vanaf de verkenningsfase tot aan het niveau van een definitief ontwerp en bijbehorende (SSK-)raming. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en hebt ervaring met het aansturen van ingenieursbureaus en ontwerpers. Je pakt jouw opgaven organiserend en procesmatig aan waarbij je stevig in je schoenen staat.
Daarbij draag je ook bij aan het opstellen van voortgangsrapportages, voorstellen en bestuurlijke documenten. Ook lever je input voor de Planning & Control-cyclus.
Binnen het team wegen van de afdeling Regie en Assetmanagement werk je goed samen met jouw collega teamgenoten en geef je jouw adviezen waar nodig, gevraagd en ongevraagd.
Naar buiten toe ben je een belangrijk ‘visitekaartje’ voor het waterschap en weet jij het waterschap te ‘verkopen’ op het domein van de wegen met als belangrijke beleidsvelden de verkeersveiligheid en bereikbaarheid.

Info over het team
Als planvormer maak je onderdeel uit van het Assetteam Wegen. Dit team bestaat uit 8 personen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van de doelen binnen het waterschap. Samen met jouw collega’s werk je aan het wegennetwerk.
 

Dit ben jij 

In jouw rol als verkeerskundig planvormer ben je goed in staat om, vaak met medewegbeheerders (gemeenten, provincie en rijk), planvormingsopgaven uit te werken, zaken gedaan te krijgen en de benodigde financiering (inclusief subsidies) rond te krijgen. Je bent een verbindende factor met gevoel voor verhoudingen. tussen werkzaamheden, rollen, vakgroepen en afdelingen,
Verder heb je:

  • Minimaal hbo werk- en denk niveau, bij voorkeur richting Verkeerskunde
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Goede organiserende-, netwerkende, analytische- en communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen €3.635,- en €5.095,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Planvormer Wegen die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan de Vries, Assetmanager. Hij is bereikbaar via 06- 48 62 81 16 of via a.devries@wshd.nl. Mocht je vragen hebben over de voortgang van deze procedure dan kun je contact opnemen met onze recruiter Peter van Leeuwen op 06- 51 48 48 19 of via peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature