Zuid Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je vervult een centrale rol in de uitvoering van het onderhoud, reparaties en vernieuwingen van de Verkeersregelinstallaties en Openbare Verlichting.  Je zorgt voor een vlot verloop van alle werkzaamheden aan de installaties binnen het gehele beheersgebied van het waterschap.
Je signaleert knelpunten en lost problemen zo veel mogelijk in overleg met de aannemer of de eigen dienst op. Waar nodig leg je knelpunten voorzien van voorstellen voor aan de Regisseur. Je draagt bij aan de kwaliteit van de bestekken door verbetervoorstellen voor te leggen aan regisseur, de directievoerder, de aannemer en de onderhoudsbeheerders. Je maakt deel uit van een team waarbinnen de verschillende collega’s intensief samenwerken, elkaars werk kennen en elkaar waar nodig vervangen. Binnen jouw aandachtsgebied handel je samen met het team de klachten en melding af. 

Jouw team
Het team valt onder de afdeling Beheer & Onderhoud. Team Wegen binnen bestaat uit 6 collega's die gezamelijk verantwoordelijk zijn voor de verschillende aspecten van het onderhoud aan het wegen. 

Dit ben jij 

Als teamspeler ben je resultaatgericht, heb je overtuigingskracht en een stevige en open persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met verlichting en verkeersregelinstallaties en durft initiatief te nemen.
Daarnaast heb je:

  • minimaal MBO+ werk- en denkniveau en een opleiding civiele techniek.
  • minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent communicatief- en onderhandelingsvaardig.
  • rijbewijs B.
  • ervaring in de RAW Systematiek

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.916,- en € 3.974,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Opzichter Toezicht VRI-OV die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jeroen van de Nadort, Regisseur. Hij is bereikbaar via 06-82116345 of j.vandenadort@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51484819 of peter.vanleewen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature