Voorne Putten | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als procesoperator ben je het aanspreekpunt voor de procesvoering van de technische installaties. Hierbij moet je denken aan de zuiveringsinstallaties en rioolgemalen. Je vindt het fijn om de diverse processen te bedienen, te controleren en bij te sturen. Voor het bijsturen van de installaties stem je af met de collega’s van de decentrale controlekamer, je bemonstert en analyseert het proces. Je lost storingen in het proces op en je begeleidt externen in de uitvoering van het werk op de installaties. Ook voer je eerste lijn onderhoud en inspecties uit.

Samen met jouw collega's van het team op Voorne Putten & Goeree Overflakkee ben je verantwoordelijk voor onze installaties. 

Dit ben jij 

Je bent een procesoperator die oplossingsgericht en resultaatgericht werkt en in staat is om zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kwaliteit is voor jou een vereiste.

Verder heb je:

·         een afgeronde MBO opleiding in technische richting of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. 
·         UTAZ en N&P of bereid deze te halen. 
·         en ben je daarnaast bereid diverse veiligheidsopleidingen te volgen. 

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen €2.422,- en € 3.510,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Operator die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Hennie Kroon, teamleider. Hij is bereikbaar via 06 - 51 22 69 75 of h.kroon@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature