Onze collega's

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent werken voor een dynamische organisatie! Hollandse Delta is een van de grotere waterschappen in ons land.

Schoon water is voor mens en natuur

Wildwaterbaan voor bacteriën

Het bacteriebassin van de rioolwaterzuivering ziet eruit als een wildwaterbaan. Uiteindelijk stroomt het rioolwater in een beluchtingstank. Hier wordt de organische vervuiling biologisch verwijderd met een ‘actief slib’ dat voornamelijk uit bacteriën bestaat.

Lees meer

Medewerker WSHD - Procesoperator - zuiveringsinstallatie (RWZI)

"In de 20 rioolwaterzuiveringsinstallaties van het waterschap zijn allerlei bacteriën aan het werk om ons rioolwater te zuiveren. Aan het woord is Benno Luiten, Procesoperator, Afdeling Zuiveren & Onderhoud."

Graag met cijfers bezig

Nauwkeurig en zorgvuldig

Ik houd ervan als zaken nauwkeurig en zorgvuldig worden afgehandeld. Dat maakt het werk leuk. In ons team Financieel Beheer registreren we de papieren en digitale facturen in het boekhoudsysteem, vorig jaar ruim 22.000. Mijn doel is dat iedereen op tijd z’n centjes krijgt. Ik maak collega’s er ook van bewust: zorg dat je facturen en betalingsopdrachten op tijd doorstuurt, zodat we die ook echt binnen dertig dagen kunnen betalen.

Lees meer

Medewerker WSHD - Administratief medewerkster, afdeling Financiën

"Ik ben trots op een werkgever die zo’n belangrijk stempel drukt op veiligheid en natuur. Aan het woord is Anita Vogelaar, Administratief medewerkster, afdeling Financiën."

Medewerker WSHD - Omgevingsmanager, Afdeling Projecten & Uitvoering

"Als omgevingsmanager voor een aantal dijkversterkingen verbind ik het waterschap met de buitenwereld. Aan het woord is Jeroen van Alphen, Omgevingsmanager, Afdeling Projecten & Uitvoering."

Soms moet je elkaar tegemoet komen

Je gezicht laten zien

Onze taak is om de dijken veiliger te maken. De uitdaging is om te kijken waar je dit kunt combineren met ander gebruik. Recreanten, veeboeren, wandelaars: hoe geven we elkaar de ruimte? Je moet op tijd je gezicht laten zien in je werkgebied. Om te weten wat er verder speelt en om te vertellen waar we mee bezig zijn. Dan kunnen mensen er ook over meepraten.

Lees meer

Hier is ruimte om dingen te ontdekken

Nieuwsgierig

Als innovatietechnoloog blijf ik op de hoogte en beoordeel ik of de ontwikkelingen van waarde zijn voor mijn waterschap. Ik kijk goed om me heen: wat gebeurt er in de wereld allemaal op het gebied van waterzuivering en technologie? Waar zijn anderen mee bezig en wat kunnen wij hiervan leren om onze processen te verbeteren?

Lees meer

Medewerker WSHD - innovatietechnoloog

"Technologische ontwikkelingen, nieuwe wetgeving, de biobased economy: er gebeurt zoveel om ons heen. Aan het woord is Charlotte van Erp Taalman Kip, Innovatietechnoloog, Afdeling Beleid en Plannen."