Team Oost | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als onderhoudsmonteur werk je aan onze elektrotechnische en mechanische installaties in het watersysteem. Dat kunnen (nood)pompen, sluizen, hevels en dergelijke zijn, die verspreid zijn over het eiland IJsselmonde het water op peil houden. Vaak verricht je de onderhoudswerkzaamheden zelf, maar het komt ook voor dat de werkzaamheden door een aannemer worden uitgevoerd, die jij dan begeleidt en controleert op basis van contractafspraken. Je levert daarnaast een bijdrage voorafgaand aan en tijdens de uitvoering van projecten of grote onderhoudswerkzaamheden.

Als vakbekwaam persoon verricht je zelfstandig elektrische handelingen onder verantwoordelijkheid van de werkverantwoordelijke.

Het team
Het team oost is verantwoordelijk voor het bedienen en onderhoud van alle assets in IJsselmonde, Hoeksche Waard en Dordrecht. Het totale team Oost bestaat uit 35 mensen waarvan 7 collega's de groep technisch onderhoud vormen. Dit team van technische mensen bestaat uit 4 allround monteurs, 2 werk verantwoordelijken en 1 werkvoorbereider.

Dit ben jij 

Als onderhoudsmonteur ben je een belangrijke schakel in de waterketen. Niet alleen op technisch gebied maar natuurlijk ook als verbindende factor.

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding met elektrische of werktuigbouwkundige (wtb)achtergrond (web-niveau bij voorkeur 4, niveau 3 is bespreekbaar);
  • Je hebt vaktechnische kennis van elektrische- en mechanische apparatuur en installaties en je hebt ervaring in het verrichten van onderhoud en het analyseren en verhelpen van storingen.
  • Je bent in het bezit van Stipel NEN 3140/3840 of bereid deze binnen 24 maanden te halen.
  • Je bent woonachtig in of in de buurt het beheersgebied in verband met het verrichten van wachtdiensten in de gebieden IJsselmonde, Dordrecht en Hoekse Waard (in een half uur op de locatie is een richtlijn).
  • Rijbewijs B is vereist

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.422,- en € 3.165,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Onderhoudsmonteur die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ruben Timmerman, Teamleider. Hij is bereikbaar via 06-10493623  of r.timmerman@wshd.nl
Mocht je vragen hebben over de voortgang van deze procedure dan kun je contact opnemen met onze recruiter Peter van Leeuwen op 06- 51 48 48 19 of via peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature