Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke werkdag is anders. De ene dag werk je met externe partijen zoals gemeenten, de volgende dag overleg je met je collega’s over mogelijke samenwerkingen. Aan het eind van de week bespreek je de verschillende belangen om een win-winsituatie te creëren. Jij stemt de externe omgeving en het waterschap goed op elkaar af. Daarbij pak je actief jouw rol.
Als Omgevingsmanager haal je vanuit de omgeving de doelen op en draag je onze waterschapsdoelstellingen uit. De system engineer (assetmanagement) beoordeelt de verschillende belangen. Jij vertaalt deze vervolgens naar de externe boodschap. Jij bent “het aanspreekpunt” voor onze externe partijen en bent dagelijks bezig met de samenwerking, de onderlinge relatie en de samenhang tussen de verschillende initiatieven in ons beheergebied. Jij versterkt bij uitstek de verbinding tussen in- en externe partijen. De werk-privé balans staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom met flexibele werktijden.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de digitale transformatie die het Waterschap doormaakt. Jij mag hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Daarnaast bieden wij ook:

  • Een salaris tussen €3.599,- en € 5.045,-  exclusief IKB bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en thuis te werken.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof, extra salaris of opleidingen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als Omgevingsmanager

Je hebt passie voor het werk van een waterschap en werkt met veel energie intensief samen met de inhoudelijk verantwoordelijken van het asset-team. Jij weet de inhoudelijk geformuleerde doelen te koppelen aan externe ontwikkelingen. Je stemt vlot af met verschillende partijen over stedelijke omgeving en de gebiedsinrichting voor zowel wegen en waterwegen als politiek-bestuurlijk ingewikkelde kwesties. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Speel jij graag een belangrijke rol bij waterschap Hollandse Delta? Upload dan je CV via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Hans Kooijman, afdelingshoofd Regie en Assetmanagement, 06-52058328.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Solliciteer op deze vacature