Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor het bewaken van en het bijsturen op de voortgang van onze diverse projecten rondom watersystemen. Je richt je hierbij hoofdzakelijk op de planning, financiën,  kwaliteit, scope en risicobeheersing. Je werkt hiervoor binnen een Integraal Projectmanagement team (IPM) samen met de projectmanager en drie adviseurs projectbeheersing die alle drie door jou worden aangestuurd.

Met onze watersystemen willen we er voor zorgen dat er voldoende en schoon water is in ons werkgebied. Dit gebied strekt zich uit over de Zuid-Hollandse Eilanden en bevat maar liefst 41 wateren. Vanuit onze eigen doelstellingen en Europese richtlijnen willen we de komende jaren de waterkwaliteit verder verbeteren. Goed functionerende en toekomstgerichte watersystemen zijn voor deze uitdaging onontbeerlijk. In jouw rol ben je een belangrijke schakel in het concretiseren en realiseren van deze plannen binnen alle gegeven kaders.

Naast de inhoud heb je ook een leidinggevende rol. Je bent verantwoordelijk voor de adviseurs projectbeheersing die ieder een eigen expertise hebben (financiën, omgeving en techniek). In je aansturing heb je oog voor de behoefte van je collega’s in hun werk en in hun professionele groei. Tevens zorg je voor een goede en prettige samenwerking binnen het team. In dat kader denk je ook continue mee over het verder verbeteren van onze manier van werken en interne dienstverlening. Je gaat dus werken in een inhoudelijk uitdagende functie waarin je voor onze omgeving en de organisatie echt iets neer kan zetten.

Dit ben jij 

Om deze functie succesvol in te vullen heb je eerdere ervaring opgedaan als manager projectbeheersing of als adviseur projectbeheersing in een IPM team. Je weet daardoor wat projectbeheersing inhoudt en gaat hierin doortastend, proactief en onafhankelijk te werk. Daarnaast beschik je ook over leidinggevende vaardigheden. Daarbij weet je niet alleen wat je inhoudelijk verwacht van je collega’s maar ook hoe je ze op professioneel vlak verder kan laten groeien. In alle facetten van je werk ben je dan ook iemand die verbindt en duurzame relaties opbouwt. Dus kortom heb je:

  • Minimaal een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als manager projectbeheersing of senior adviseur projectbeheersing;
  • Leidinggevende vaardigheden;
  • Kennis van en ervaring met Integraal Projectmanagement (IPM) en de principes van Prince2.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.635,- en € 5.095,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Manager Projectbeheersing die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ingrid Koppelaar, Teamleider Projectbeheersing & Support. Zij is bereikbaar via 06-14 66 32 06 of i.koppelaar@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06-42305115 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature