Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als landmeter ben je verantwoordelijk voor het inmeten van bepaalde oppervlaktes, percelen of objecten binnen ons werkgebied. Dit kan dus gaan om dijken, stukken akkergrond, watergangen, kunstwerken of wegen waarvan de grenzen of de objecten zich ook onder water kunnen bevinden. We streven ernaar om hiervoor gebruik te maken van innovatie technieken en de data via verschillende applicaties toegankelijk te maken.

Ons waterschap heeft een zeer gevarieerd werkgebied bestaande uit rivieren, de zeekust, steden, (petrochemische) industrie, natuur en agrarische gebieden. Hierin voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals het beheren van de dijken, het baggeren van de waterwegen, het zuiveren van het afvalwater en onderhouden we de sluizen. Vanuit onze verschillende interne klanten is er daarom op diverse vlakken behoefte om goede metingen uit te voeren. De data worden weer gebruikt voor bouwprojecten, onderhoudsramingen, perceelbepalingen of algemene de databank.

Je gaat werken in het team Data (25 FTE) van de afdeling Informatiemanagement en Automatisering (75 FTE). Het team heeft de ambitie om betrouwbare geo-informatie te beheren. Samen met één collega landmeter behandel je alle meetopdrachten. Hierbij verdelen jullie de opdrachten en werken daarbinnen dus in grote mate zelfstandig. Wel kan je natuurlijk met elkaar overleggen. Daarnaast kan je veel leren van voormalige landmeters die inmiddels zijn doorgegroeid naar andere functies binnen het team.

Dit ben jij 

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je ervaring met landmeten of heb je wat er voor nodig is om dit te kunnen. Dit betekent vanzelfsprekend ruimtelijk inzicht, rekenkundig inzicht en creativiteit in de benadering van de vraagstellingen. Daarnaast weet je hoe gegevens kan verweren in AutoCad of ArcGIS of bent bereid om dit snel te leren. Naast je inhoudelijk kwaliteiten snap je ook hoe je klantgericht moet werken. Je hebt dus zowel oog hebt voor de relatie op basis van je communicatie en het maken van afspraken als in het meedenken in passende producten of oplossingen. Dus in het kort heb je:
 

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met landmeten;
  • Of het rekenkundige, ruimtelijke en creatieve inzicht om dit te kunnen.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.422,- en € 3.165,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Landmeter die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan Offerhaus, teamleider Data. Hij is bereikbaar via 088-974 31 79 of a.offerhaus@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06- 42 30 51 15 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature