Ridderkerk | Bepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een collega komt bij je langs met een verzoek om iets aan te schaffen. Je zoekt samen naar de beste strategie om deze aankoop vorm te geven. Vervolgens stel je met een team gezamenlijk de aanbestedingsdocumenten op. In de daarop volgende periode begeleid je samen met een inkoop collega het aanbestedingsproces. Ook ben jij het aanspreekpunt voor de collega’s en de markt over de opdracht.

Uiteindelijk leidt de procedure tot een overeenkomst met een marktpartij. Je zorgt er voor dat deze overeenkomst door beide partijen wordt ondertekend en draagt daarna de zaak over aan de contractbeheerder om het contract te laten registreren. Met de andere inkoopadviseurs lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie en organisatieontwikkelingen binnen het waterschap. Daarnaast draag je zorg voor het op orde houden van de administratie waaronder de dossiers van lopende inkooptrajecten, bijhouden van de aanbestedingskalender, het afhandelen van inkoopaanvragen, etc.

In deze functie heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Je doet alle kennis en ervaring op die belangrijk zijn voor het inkoopvak. Binnen de afdeling inkoop krijg je de ruimte om zelfstandig te werken. Vanzelfsprekend willen wij jou op termijn door laten groeien naar een medior (en later senior) adviseur inkoop.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Daarnaast bieden wij ook:

  • Een salaris tussen €2.887,- en 3.935,- bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van je opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en afspraken te maken over thuiswerken.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof, extra salaris of opleidingen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5.000,- voor je opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
Giswinne van de Wijdeven aan het werk

Dit breng je mee als Adviseur inkoop

Als junior inkoop adviseur heb je:

  • HBO werk- en denkniveau en ben je bereid aanvullende inkoopopleidingen te volgen;
  • Een goed probleemoplossend vermogen en denk je in oplossingen zonder het grote geheel uit het oog te verliezen;
  • Je bent klant-, service- en resultaatgericht, een samenwerker en verbinder.

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben jij die enthousiaste persoon die bijdraagt aan de ontwikkeling van de vakgroep inkoop? Solliciteer dan snel en upload je CV via de sollicitatiebutton op onze website! Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Willem Middelkoop, senior adviseur inkoop (telefoonnummer 088-9743492).

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature