Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van onze contracten binnen de afdeling Projecten en Uitvoering. Dit kan zijn op basis van EMVI UAV of UAV-GC.

Met de contractadviseur maak je een analyse op de beheersbaarheid en uitvoerbaarheid van het contract. Je stelt de contracten op conform de wens van de interne klant. Hierdoor bouw je zelf de expertise op met betrekking tot de marktbenadering, contractbeheersing, en contractering toe.

Namens het team communiceer je de aankondigings-, aanbestedings- en gunningsprocedures en bundelt de vragen uit de markt zodat jullie dit gezamenlijk kunnen bespreken.

Over het team
Het team contracten binnen Projecten & Uitvoering bestaat uit 6 personen. Collega’s met onder andere de rollen contractmanager, contractadviseur en toetscoördinator. Natuurlijk werk je nauw samen met je collega’s in het veld en mensen van de andere afdelingen zoals de directievoerder, de toezichthouder  en gebiedsbeheerders.

Dit ben jij 

Natuurlijk vind je het leuk om je verder te verdiepen in de verschillende contractvormen maar door jou intrinsieke nieuwsgierigheid wil je ook meer leren van wat het waterschap doet.
Natuurlijk heb je ook:

  • hbo werk- en denkniveau
  • goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.
  • Natuurlijke zakelijkheid
  • Gevoel voor teamwork
  • Bereidheid tot leren

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen €2.916,- en € 3.974,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Junior Contract Adviseur GWW die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met John Stam, Teamleider. Hij is bereikbaar via 06 – 13 74 49 75 of j.stam@Wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature