Onbepaalde tijd | 36 u p/w| 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Geen werkdag is gelijk. De ene dag overleg je met een bedrijf over een geconstateerde overtreding, de andere dag onderzoek je een verontreinigde sloot waar een lozing in is geweest, daarvoor achterhaal je de veroorzaker. Samen met collega’s controleer je op grondwateronttrekkingen, grondwaterlozingen en de keur. Later in de week houd je toezicht rondom alle wetgeving waarvoor het waterschap bevoegd is. Tot slot neem je monsters en interpreteer je de analyseresultaten. Verder behandel je meldingen en klachten over het oppervlaktewater, ook buiten kantoortijd vanuit een wachtdienst.
De werk-privé balans staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom met flexibele werktijden. Elke werkdag kun jij tussen 07.00-19.00 uur aan je taken werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans binnen een dynamische organisatie, maar ook:
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- een flexibele werkomgeving
- een goede pensioenregeling
- dienstauto
- een resultaatgericht, functionerend en enthousiast team

Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als Handhaver

Jij bent zelfverzekerd en gedreven. Je hebt humor en staat stevig in je schoenen. Je zoekt vlot naar oplossingen en hebt oog voor de mens. Je kan iemand goed overtuigen en spreekt mensen gemakkelijk aan op hun gedrag. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van milieu (handhaving). Je bent bij voorkeur buitengewoon opsporingsambtenaar in domein 2. Verder heb je kennis van de (water)wetgeving en de algemene wet bestuursrecht. Ook heb je inzicht in watersystemen, vergunningsvoorschriften en procedures.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - keersluis

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Speel jij graag een belangrijke rol bij waterschap Hollandse Delta? Upload dan je CV en een korte motivatiebrief via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roelof Fernhout (06-10013365), teamleider Toezicht en Handhaving.

Solliciteer op deze vacature