Graag met cijfers bezig

Waterschapskantoor waterkant

"Ik ben trots op een werkgever die zo’n belangrijk stempel drukt op veiligheid en natuur."

Aan het woord is Anita Vogelaar, Administratief medewerkster, afdeling Financiën.

Nauwkeurig en zorgvuldig

Ik houd ervan als zaken nauwkeurig en zorgvuldig worden afgehandeld. Dat maakt het werk leuk. In ons team Financieel Beheer registreren we de papieren en digitale facturen in het boekhoudsysteem, vorig jaar ruim 22.000. Mijn doel is dat iedereen op tijd z’n centjes krijgt. Ik maak collega’s er ook van bewust: zorg dat je facturen en betalingsopdrachten op tijd doorstuurt, zodat we die ook echt binnen dertig dagen kunnen betalen.

Medewerker WSHD - Administratief medewerkster, afdeling Financiën

Blijven ontwikkelen

Ik onderzoek graag hoe we ons werkproces beter en efficiënter kunnen inrichten. Met ‘Slim scannen’ kunnen gegevens zoals factuurnummer, bedrag en relatiegegevens digitaal worden ingelezen. Het is goed dat we gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen zoals de digitalisering. Ik vind het ook belangrijk om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Dol op natuur

Ik werk sinds 2002 voor waterschap Hollandse Delta. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk voor mij: deeltijd werken en flexibiliteit waar nodig. Een ander voordeel is dat mijn werk dichtbij huis is. Ik ben dol op de natuur en trots dat ik werk bij het waterschap dat die mooie omgeving helpt te onderhouden. En ervoor zorgt dat we hier veilig kunnen blijven wonen en werken.