Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

We zoeken een adviseur GIS/Lead Developer, die met ons webgis in staat is om de klant passende geo-apps/dashboards te bieden. Je krijgt energie van het in teamverband bouwen aan onze dynamische gisomgeving via een scrum aanpak als lead developer.
Je bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer van ons webgis (voor mobiel en desktop). Je vertaalt klantvragen naar functionele oplossingen met GeoApps. Je verwerkt gegevens tot interactieve dashboards en rapportages, zoals storymaps. Bovendien voor je complexe geo-analyses uit.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als GIS specialist

Je hebt een HBO werk -en denkniveau en relevante werkervaring op het gebied Scrum en GIS.
Je hebt goede communicatieve en analytische vaardigheden en je gaat met de klant het gesprek aan over zijn of haar behoefte. Je bent creatief en vindingrijk in het uitdenken en uitwerken van klantvragen naar oplossingen en weet je collega teamleden te motiveren en resultaten te realiseren als team. Je hebt ervaring met GIS, conceptueel als ook uitvoerend.

Bekijk wat WSHD doet:

Overzicht Maalkom WSHD

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload een brief met CV via de sollicitatiebutton op onze website, www.werkenbijwshd.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie. Voor vragen over de functie-inhoud neem contact op met Arjan Offerhaus, teamleider, tel.nr. 088-9743179.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen rijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature