Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s maak je de juiste producten op ons GIS platform. Binnen het scrumteam Geo-Analytics treed je op als GIS Specialist. Je bent iemand die in staat is om te helpen conceptuele oplossingen om te zetten naar concrete producten en die goed in staat is om samen te werken binnen het (scrum)team.

Je realiseert informatieproducten op het gebied van gegevens en uitwisseling met het ArcGIS platform. Om dit goed te doen, voer je overleg met als doel de impact en oplossing te bepalen van (nieuwe) klantwensen. De hieruit ontstane klantvragen neem je in behandeling, je adviseert hier over, helpt mede prioriteren en de realisatie bewaken. De meerwaarde van de gemaakte producten presenteer je met de collega’s aan de klanten en natuurlijk ben je Developer in het scrumteam Geo-Analytics;

Over het team
De afdeling Advies & Automatisering levert diensten vanuit een integrale systeemvisie in samenwerking met alle afdelingen binnen het waterschap en ketenpartners. Eén van de drie teams, Team data, heeft de ambitie om alle bedrijfsinformatie te bewaken en ontsluiten via moderne technieken. We werken met en aan open standaarden om processen/systemen te kunnen ondersteunen met onze gegevens via interactieve informatieproducten, zoals apps en dashboards.
 

Dit ben jij 

Er wordt van je verwacht dat je proactief en communicatief handelt. Klantwensen weet je mee te nemen naar het team, om deze vervolgens gezamenlijk te kunnen vertalen naar oplossingen.
Je bent in staat om te beoordelen wat de impact is van een wijziging in relatie tot verwerkingstijd, voor het volledig krijgen van de benodigde informatie en voor de realisatie. Ook breng je mee:

  • een MBO+/HBO werk en –denkniveau. Je bent oplossingsgericht;
  • je weet als geen ander samen te werken binnen (Agile) teams en met klanten;
  • je beschikt over conceptuele GIS-kennis en ervaring met ArcGIS;
  • je bent in staat om een probleemanalyse uit te voeren samen met collega’s.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.629,- en € 3.510,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé GIS specialist die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan Offerhaus, teamleider. Hij is bereikbaar via 088-974 31 79 of a.offerhaus@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature