Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten in Office365/SharePoint Online voor onze documentaire informatievoorziening (DIV). Je doet dit samen in een scrumteam met twee andere functioneel beheerders en drie processpecialisten onder begeleiding van een scrummaster en een product owner. Het team werkt al een paar jaar volledig agile. Op basis van je ervaring krijg je de kans om als lead functioneel beheerder te starten of er naar toe te groeien.

Samen met de twee andere functioneel beheerders richten jullie je vooral op het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit betekent dat je op basis van de klantbehoefte technisch haalbare producten bedenkt, deze zelf configureert en waar nodig schakelt met externe ontwikkelaars. De processpecialisten richten zich meer op het operationele beheer van het platform. Je legt in je functie verantwoording af aan de teamleider van het team Data van de afdeling Advies en Automatisering.

Jullie krijgen afwisselende opdrachten van interne klanten vanuit de gehele organisatie. De gemene deler in deze opdrachten is dat alles draait om het verbeteren van de informatievoorziening en documentverwerking. Dit heeft als doel dat we de business, en daarmee de organisatie, steeds efficiënter en data gedrevener te kunnen laten werken. Deze koers past weer in een organisatie brede transitie waar we de komende jaren op in zetten. Met je team speel je een belangrijke rol in dit proces en met name in het bijdragen aan een organisatie brede visie en implementatie van een adequate informatievoorziening.

De afdeling
De afdeling Advies & Automatisering levert diensten vanuit een integrale systeemvisie in samenwerking met alle afdelingen binnen het waterschap en ketenpartners. Ons team, Team data, heeft de ambitie om alle bedrijfsinformatie te bewaken en ontsluiten via moderne technieken. Hiervoor hebben we drie scrumteams Documentaire informatievoorziening, Geo analytics en Business analytics. We werken met en aan open standaarden om processen en systemen te kunnen ondersteunen met onze gegevens via interactieve informatieproducten, zoals apps en dashboards.

Dit ben jij 

Om van deze functie een succes te maken, heb je eerdere ervaring opgedaan met het beheren en of configureren van grote softwarepakketten met veel gebruikers. Daarnaast ben je bekend met Agile werken en weet je hoe je samen innovatieve oplossingen creëert. Naast je inhoudelijke kennis en ervaring, ben je goed in staat om de klantbehoefte bepalen en te snappen en hier een oplossing voor te bedenken. Dus kortom heb je:

  • HBO/HBO+ werk en –denkniveau;
  • ervaring met het beheren en of configureren van grote zakelijke softwarepakketten met veel gebruikers;
  • ervaring met werken binnen een (Agile) team en met klantcontact;
  • conceptuele DIV-kennis en je weet hoe je die om kan zetten in concrete oplossingen.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,- en € 4.500,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Functioneel Beheerder die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan Offerhaus, teamleider Data. Hij is bereikbaar via 088-974 31 79 of a.offerhaus@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06- 42 30 51 15 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature