Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als financieel beleidsadviseur beleid ben je medeverantwoordelijk voor het proactief en kwalitatief adviseren van onze afdelingen en draag je bij aan organisatie brede projecten op financieel vlak. Het gaat om uiteenlopende werkzaamheden waarin je per afdeling of project nauw samenwerkt met één van de senior adviseurs.

Je denkt bijvoorbeeld mee over de financiële ruimte voor bepaalde projecten, je voert maandelijks gesprekken met de afdelingen waar je verantwoordelijk voor bent ten aanzien van voortgang van het benutten van de budgetten en het signaleren van afwijkingen of je draagt bij aan een advies richting de directie. Daarnaast ben je een belangrijke speler bij het samenstellen van de planning & control producten. Je bent hierin een echte adviseur en denkt mee vanuit een open en kritische blik. In je manier van werken en communiceren ben je proactief en constructief. In de samenwerking met de senior adviseurs richt jij je op het verzamelen en analyseren van de juiste gegevens en doen jullie samen de advisering. Op basis van een goede afstemming zorg je samen voor een mooie teamprestatie.

Door de afwisseling in je functie en de mogelijkheid om veel te leren van je collega’s kan je jezelf bij uitstek goed door ontwikkelen tot een ervaren adviseur. Je krijgt hiervoor de ruimte om je taken af te stemmen op basis van je ervaring en voorkeur. In deze functie leg je verantwoording af aan de teamleider Financieel Beleid.

Het team
Het team Financieel Beleid (8 FTE) bestaat uit collega’s met verschillende professionele achtergronden. Hierdoor vormen we een gebalanceerde groep. Met ons team streven we er als collectief naar om onze dienstverlening doorlopend te verbeteren en verder te professionaliseren. Naast onze inhoudelijke kennis is een gezonde kritische blik hierbij absoluut noodzakelijk. We geven daarom ruimte aan elkaars inbreng en vinden samenwerken belangrijk. Natuurlijk kan er ook gelachen worden. Ons team vormt samen met het team Financieel Beheer& Services de afdeling Financiën (30 FTE).

Dit ben jij 

Je hebt een afgeronde opleiding in een financiële richting op minimaal Hbo-niveau en minimaal drie jaar ervaring in een financiële rol. Waar je nu aan toe bent is een functie waarin je verder kan groeien als adviseur. Dit betekent dat je naast je inhoudelijke kennis ook kwaliteiten hebt op het gebied van advisering. Zo ga je proactief en klantgericht te werk, constateer je niet alleen problemen maar bedenk je ook mogelijke oplossingen, ben je communicatief vaardig en denk je vanuit een open en constructief kritische blik. Dus kortom, je hebt:
 

  • Een afgeronde opleiding in een financiële richting;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een financiële functie;
  • De ambitie om je door te ontwikkelen als adviseur.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,- en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Financieel Beleidsadviseur die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Elsa Kuijpers, teamleider Financieel Beleid. Zij is bereikbaar via 06 13 26 30 19 of e.kuijpers@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06- 42 30 51 15 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature