Zuid Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van onderhoudswerken op het gebied van waterkeringen en watersystemen binnen het verzorgingsgebied van waterschap Hollandse Delta. Om dit te realiseren heb je samen met de toezichthouders een goed beeld van alle uit te voeren werkzaamheden. Daar waar nodig  ga je met de aannemer en andere partijen de afstemming zoeken om de werken binnen bestaande planningen te realiseren.

Natuurlijk zorg je voor de kwaliteits- en financiële bewaking en een deskundige beoordeling van meer- en minderwerk, oplevering, nacalculatie en evaluatie. Dit kun je wanneer nodig rapporteren naar de regisseur of de contract adviseurs voor de toekomstige contracten en planningen.

Je bent herkenbaar aanspreekpunt voor je collega's en geeft sturing waar nodig. Bij calamiteiten ben je samen met jouw team inzetbaar en je bent bereid hiervoor wachtdiensten te draaien. Binnen jouw aandachtsgebied handel je samen met het team de klachten en melding af. 

Jouw team
Het team Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor buitenruimten. Deze taken worden met twee andere directievoerders uitgevoerd. Jij bent met jouw team van 4 collega's verantwoordelijk voor al het uitbestede onderhoud. Natuurlijk kun je ondersteuning verwachten van de collega directievoerders en de andere afdelingen binnen het waterschap.

Dit ben jij 

Als directievoerder ben je een teamspeler met een open persoonlijkheid die in het bezit is van overtuigingskracht en ondernemerschap.
Verder heb je:

•          een HBO werk- en denkniveau en een opleiding civiele techniek of cultuurtechniek;
•          minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent communicatief- en onderhandelingsvaardig;
•          het RAW-Diploma directievoerder of bereid dit te halen;
•          een rijbewijs B;

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.916,- en € 3.974,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Directievoerder Waterkeringen & Watersysteem die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Pieter de Jong, teamleider Hij is bereikbaar via 06-10439958 of p.dejong@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06-51484819 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature