Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als coördinerend regisseur ben je de spin in het web voor alle geplande activiteiten binnen de afdeling Zuiveren en Onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor afstemming van de begroting en het komen tot een operationeel werkpakket in nauwe samenwerking met de regie afdeling RA (Regie en Assetmanagement). Vervolgens draag je de zorg voor de coördinatie van de werkzaamheden van de proces- en onderhoudsregisseurs van de afdeling. Je rapporteert en signaleert richting het Management team van Zuiveren en Onderhoud (je bent de adviseur van het MT) en je bent de verbinder richting de afdeling Regie & Assetmanagement.

Samen met je collega’s zorg je voor een optimale staat van de technische installaties in de waterketen, waarvoor het waterschap verantwoordelijk is. Je coördineert de onderhouds- en proceswerken in samenwerking met de procesregisseurs, specialisten meet- en regeltechniek, onderhoudsregisseurs en onderhoudsbeheerders. De structuur en protocollen zet je op binnen de verantwoordelijkheid van het vakgebied en je zorgt voor goed opdrachtgeverschap en je borgt de uniformiteit in werkwijze tussen de verschillende teams. Je verleent medewerking aan de P&C cyclus voor het opzetten van een operationeel werkpakket; samen met collega’s stel je een uitvoeringsplan op binnen de gestelde kaders en je stelt afwijkingsvoorstellen op en organiseert interventies t.a.v. de gestelde KPI’s. Tot slot ben je strategisch partner voor alle bedrijfseenheden in relatie tot het werkpakket/structuur en protocollen.

De afdeling
Binnen waterschap Hollandse Delta is de afdeling Zuiveren & Onderhoud (ZO) verantwoordelijk voor het zuiveren van het afvalwater. Binnen de afdelingen voeren we al het technisch onderhoud en alle bedieningsactiviteiten van 20 zuiveringen en een slibverwerkingsinstallatie.
De afdeling ontwikkelt zich van een traditionele onderhoudsorganisatie naar een professionele serviceprovider. Ons hoofddoel is het zorgdragen voor optimale prestaties van onze zuiveringen en we doen ons onderhoud risico gestuurd. Wij kennen onze assets en weten wat nodig is om de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van onze assets te garanderen. Hiertoe hebben wij ook een eigen storingsdienst die 24-7 paraat staat.
 

Dit ben jij 

Voor deze rol bezit je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden om met de verschillende belanghebbende te overleggen.

Je hebt:

  • HBO werk- en denkniveau met technisch bedrijfskunde of andere technisch verwante opleiding;
  • je  hebt ervaring met begeleiden van een team en je bent in staat om te organiseren en netwerken op te bouwen;
  • kennis van of ervaring met het werken binnen assetmanagementstructuur;
  • kennis van het gebruik van onderhoudsbeheerssystemen zoals Maximo;

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.635,- en €5.095,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Coördinerend Regisseur die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Niek Reichart, Teamleider Bedrijfsbureau ZO. Hij is bereikbaar via 06-27 06 22 42 of N.Reichart@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, via 06-51 48 48 19 of Peter.vanLeeuwen@wsdh.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature