Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w 

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Contract Adviseur maak je onderdeel uit van een team dat verantwoordelijk is voor een cluster van baggerprojecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Deze werkzaamheden worden middels RAW bestekken (UAV) en UAV-GC contracten in de markt gezet. Het projectteam is opgebouwd conform het IPM model. Waterschap Hollandse Delta werkt met projectmanagement methodiek PRINCE2.

In de voorbereidingsfase ben je in staat om de contractmanager te adviseren en te ondersteunen over de beheersbaarheid van het contract in het licht van de eisen die het contract aan de opdrachtnemer stelt. Je stelt op basis van de vigerende modelcontracten binnen WSHD contractdocumenten op. Tevens geef je adviezen over aanpassing van contractteksten om zo de klantwens van de interne opdrachtgever te borgen. Dit in nauwe samenwerking met de technisch- en omgevingsmanager. Je past jouw specifieke expertise van de marktbenadering, contractbeheersing, en contractering toe. Je borgt de kwaliteit van de verschillende contractdocumenten.

Je adviseert over en verzorgt de aankondigings-, aanbestedings- en gunningsprocedures. Verder ben je in staat om risico's in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, beoordelen en afhandelen.
 
In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de aansturing van directievoerders en toezichthouders bij RAW contracten. Bij UAV-GC contracten ben je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het adequaat beheersen van het contract en afwikkeling van eventuele afwijkingen op het contract.

Over het team
Het team dat werkt voor het cluster baggeren bestaat uit een contractmanager, twee contract adviseurs en één toetscoördinator, toetser, directievoerder en toezichthouder. Het is een dynamische groep waarbij directheid en samenwerking de basis is. Het totale team bestaat uit ca 19 mensen.
 

Dit ben jij

Als Contract Adviseur heb jij ervaring met de manier van werken van een beheersorganisatie. Je weet je weg te vinden tussen de directievoerders en de opdrachtnemers. Wanneer nodig kun jij prima collega's en externe aanspreken op de verantwoordelijkheden. Ook breng je mee:

  • een werk en denkniveau op minimaal HBO niveau;
  • ervaring met EMVI, UAV en UAV-GC;
  • goede communicatieve vaardigheden, ook in geschrift.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,-  en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Adviseur Contracten die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Laura Everdij, projectmanager. Zij is bereikbaar via 06 - 13 42 38 18.of l.everdij@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Solliciteer op deze vacature