Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je houdt de architectuurprincipes en richtlijnen in de gaten en geeft advies over de technische invulling. Je bent betrokken bij het opzetten van standaarden, High Level Designs en Low Level Designs op gebied van workspace, datacenters, cloud en netwerk IT Infra. Door je technische kennis en je communicatieve vaardigheden weet je functionele en technische behoefte vanuit het waterschap te vertalen naar ICT-oplossingen. Je adviseert en introduceert nieuwe technieken uitgewerkt in gedegen voorstellen en Business Cases. In projecten anticipeer je op wijzigingen van de implementatie vs. Architectuur. Je kan probleemoplossend meedenken met zeer complexe IT infra vraagstukken en hebt een helicopterview over alle projecten en afhankelijkheden met elkaar. Je houdt de meer-jaren visie van ICT in de gaten dat gespiegeld is aan de toekomst van WSHD, gepresenteerd in een IT architectuur-roadmap.

Jouw team
Het team bestaan uit vijf personen waarbij je collega’s te omschrijven zijn als een gezellige informele groep die staat voor het gezamenlijke resultaat.

Dit ben jij 

Je bent een teamspeler, gaat pragmatisch te werk, bent flexibel en je brengt dit met enthousiasme over naar je collega’s en klanten.
Je hebt:

  • minimaal HBO werk en denkniveau;
  • minimaal gecertificeerd als MCSE;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • goede kennis van VMware en Cloud-oplossingen zoals Office 365, Azure of AWS;

 

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.635,- en € 5.095,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Cloud Architect die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met François Homan, Coordinator Systeembeheer. Hij is bereikbaar via +31 6  13 28 85 29 of f.homan@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature