Ridderkerk | Onbepaalde tijd |  u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Binnen het totale programma water focus je als beleidsadviseur vooral op zoetwater. Zo ga je aan de slag met het Deltaprogramma Zoetwater, waaronder de uitwerking van de waterbeschikbaarheid en de zoetwateropgave voor de komende jaren. Ook vertegenwoordig je het waterschap in diverse ambtelijke overleggen over zoetwater en ondersteun je de waterschapsbestuurders in de bestuurlijke zoetwateroverleggen (o.a. in West-Nederland en de Zuidwestelijke Delta).
Je hebt een visie op zoetwater en weet deze te vertalen naar de waterschapstaken
Je signaleert relevante in- en externe ontwikkelingen op (middel)lange termijn, trends en knelpunten ten aanzien van zoetwater en aanpalende beleidsterreinen en analyseert deze informatie. Je treedt op als strategisch sparringpartner van management en bestuur.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

WSHD - duinen

Dit breng je mee als Beleidsadviseur

Je hebt een WO werk -en denkniveau en relevante werkervaring op het gebied van milieu, water of vergelijkbaar. Je hebt ruime ervaring (3 - 5 jaar) op het gebied van het opstellen van beleid, zowel qua inhoud als beheersing van het proces. Hierbij borg jij dat beleid uitmondt in concrete opgaven. Je toont lef, eigenaarschap en hebt focus op resultaat. Daarnaast ben je vooral procesmatig sterk, door overzicht te hebben en sturing te geven. Belangrijke competenties waarover je beschikt zijn: integraal denken, samenwerken, bestuurlijke- en omgevingssensitiviteit, overtuigingskracht en verantwoordelijkheid.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload een brief met CV uiterlijk vóór 13 december 2019 via de sollicitatiebutton op onze website, www.wshd.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie.
Voor vragen over de functie-inhoud neem contact op met Cees Jongejan, beleidsadviseur, tel.nr. 0610439583. Of stuur een app.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature