Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Beheerder Technische Automatisering hebben PLC en SCADA geen geheimen voor je. Jij beheert en onderhoudt deze systemen om te zorgen dat de vitale systemen van het waterschap operationeel blijven. Deze zuiveringsinstallaties, gemalen, sluizen en stuwen zijn van groot belang voor de klanten in ons gebied. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen in de week dus af en toe heb je wachtdienst.

Samen met jouw collega’s voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit op het gebied van procesautomatisering. Je ondersteunt de andere afdelingen, Zuiver & Onderhoud en Beheer & Onderhoud, Projecten en Uitvoering met jouw technische kennis.
Natuurlijk zorg je dat je goed op hoogte bent van de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals artificial intelligence, Internet of Things en Cybersecurity om samen met het team de andere afdelingen kan adviseren.

Het team
Je komt te werken bij ICT beheerafdeling bestaande uit ruim 20 collega’s. Dit team bestaat naast de groep Technische Automatisering uit de groepen servicedesk ICT, systeem- en netwerkbeheer, ICT-projectmanagement en -security. Het team zorgt voor het beheer en onderhoud van de IT Infrastructuur van zowel de kantoorautomatisering als de technische automatisering zodat de gebruikers optimaal ervan gebruik kunnen maken.
 

Dit ben jij 

 • een HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met relevante opleidingen of cursussen;
 • minimaal drie jaar ervaring met procesautomatisering (PLC en SCADA) en industriële netwerken;
 • ervaring met virtuele omgevingen;
 • bij voorkeur kennis van elektrotechniek, kantoorautomatisering en ITIL;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een rijbewijs.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,- en € 4.500,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
 • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
 • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
 • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Beheerder Technische Automatisering die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nico van Riemsdijk, teamleider. Hij is bereikbaar via 088 974 32 99 of n.vanriemsdijk@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature