Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Om de informatie te ontsluiten stel je samen met verschillende specialisten het configuratiemanagement plan op. De bijbehorende processen en datamodellen ontwikkel je en onderhoud je. Vanuit de tactische laag zorg jij ervoor dat relevante technische en financiële gestructureerde en ongestructureerde assetinformatie te gebruiken is voor alle belanghebbenden. Hiertoe stel jij eisen aan de vastlegging en het gebruik van informatie die aan en door de keten beschikbaar wordt gesteld waarbij ook rekening gehouden moet worden met architectuurprincipes. Bovendien zorg je voor uniforme ontsluiting van deze informatie. Je levert feedback over verbetermogelijkheden en je voert analyses uit op de informatieprocessen. Je schakelt met alle ketenpartners en signaleert samen met je collega's van team expertise knelpunten en lost deze op.

Dit ben jij 

Jij bent goed in het communiceren met verschillende stakeholders. Door jou mensgerichtheid weet jij mensen mee te nemen en te enthousiasmeren.
Daarnaast heb jij:

  • HBO werk en denkniveau.
  • 5 jaar relevante werkervaring.
  • Goede kennis van data architectuur in een asset omgeving.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.916,- en € 4.500,- eop basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Asset Configuratie Specialist die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ronald de Moor, Adviseur Informatiemanagement. Hij is bereikbaar via +31 6 22 50 54 37 of R.deMoor@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature