Huisadres | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als ervaren onderhoudsmonteur ben je het aanspreekpunt voor de uitvoering van het onderhoud aan de technische installaties. Hierbij moet je denken aan de zuiveringsinstallaties en rioolgemalen.
Je vindt het fijn om enerzijds zelf het onderhoud uit te voeren. Ook het begeleiden van aannemers, collega’s gaat je goed af. Je bent een belangrijke schakel in het werkproces en in projecten.
Zo werk je intensief samen met de werkvoorbereider en andere collega’s in het onderhoud en het proces.
Af en toe verricht je ook controleronden voor het proces.  

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Johannes Vis gemaal

Dit breng je mee als Allround onderhoudsmonteur

Je hebt  een MBO opleiding niveau 4 met elektrische achtergrond en enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt een TAZ (techniek afvalwater zuiveren) opleiding of bereid die te volgen.

Wat competenties betreft verwachten we dat je goed kunt samenwerken en communiceren.
Goed in staat om technische problemen op te lossen.
Voor het meedraaien in de wachtdiensten is het belangrijk om in of nabij het verzorgingsgebied te wonen.

Bekijk de functie:

WSHD - duinen

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in het profiel? Upload een brief met CV uiterlijk vóór 13 december 2019 via de sollicitatiebutton op onze website, www.wshd.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie. Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Hennie Kroon, Teamleider West, tel.nr. 0651226975.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature