€ 2.540 - € 3.390 salaris | vast | 36 uur p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget  

Direct solliciteren

Functie inhoud

Als allround onderhoudsmonteur los je storingen bij onderhoud aan zowel elektrotechnische als mechanische installaties. Je controleert apparatuur, installatieonderdelen en werktuigen en geeft tijdig de te nemen maatregelen aan. Je bent inzetbaar bij onderhoud aan zowel elektrotechnische als mechanische installatie. Je registreert storingen en gegevens met betrekking tot onderhoud.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. De werkwijze binnen de afdeling wordt gekenmerkt door zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarbij professionaliteit en interne expertise aan de orde van de dag is. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Functie eisen

Je hebt  een afgeronde MBO werk -en denkniveau met elektrotechnische achtergrond (web-niveau 2/LTS) en relevante werkervaring op het gebied van meet -en regeltechniek. Daarnaast heb je kennis van elektrische- en mechanische apparatuur en installaties.

Je bent een allround onderhoudsmonteur die graag projectmatig werkt. Je hebt ervaring in het verrichten van onderhoud en het analyseren en verhelpen van storingen binnen een productieomgeving. Je hebt goede communicatieve en analytische vaardigheden en kwaliteit is voor jou een vereiste. Voor het meedraaien in de wachtdiensten is het belangrijk om in of nabij het beheersgebied te wonen.

Bekijk nu de vacaturevideo:

Over waterschap Hollands Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Het Team

Je komt te werken in team Dokhaven/Sluisjesdijk. Dit team bestaat uit 20 collega's en kent onder meer de volgende rollen: werkvoorbereider, onderhoudsmonteur & procesoperator. Het team onderhoudt de enige ondergrondse waterzuiveringsinstallaties van West Europa en slib-verwerkingsinstallatie Sluisjesdijk. Al ruim dertig jaar genereert Sluisjesdijk zo’n 8 miljoen kWh aan groene energie per jaar uit het slib. Het team is verantwoordelijk voor het onderhoud, slibverwerkings- en zuiveringsresultaten op deze twee locaties.

Past deze vacature bij jou?

Speel jij graag een belangrijke rol bij waterschap Hollandse Delta? Upload dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie.
Voor vragen over de functie-inhoud neem contact op met Harold Vlijm, teamleider, tel.nr. 0612030674. Of stuur een app.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature