Ridderkerk | 36-urige werkweek | Focus op jouw ontwikkeling | Interne expertise | Uitdagende stage-opdracht  | €400

Direct solliciteren

Dit ga je doen?

In het jaarplan van ons waterschap is “kwaliteit van alle project-producten” benoemd als één van de speerpunten. Dit heeft als doel de voorspelbaarheid van de projecten en programma’s te vergroten. Onderdeel daarin is het ontwikkelen van een prijslijst voor werkzaamheden (object kentallen), zodat nieuw op te zetten projecten meer betrouwbare en consistente kostenschattingen kunnen maken.

Kort samengevat houdt de opdracht het volgende in:

- Oppakken en aanvullen van de lijst van objecten en/of elementen en deze via een standaard format met de gewenste informatie aanvullen

- Implementatie van de object kengetallen binnen de afdelingen Projecten & Uitvoering en Regie & Assetmanagement.

- Het inrichten en beschrijven van een beheerplan voor de menukaarten zodat jaarlijks bijwerken (indexeren) georganiseerd is.

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle expertise die we bieden, is er ook ruimte voor gezelligheid en een prettige, open en informele werksfeer. Wij zien jou niet zien als stagiaire, maar als collega. De nieuwe collega waar wij momenteel naar op zoek zijn volgt bijv. de opleiding HBO Bedrijfskunde of Civiele techniek en is op zoek naar een afstudeerstage voor 4 tot 5 dagen per week. Je start rond februari 2020. Uiteraard is iets eerder of later ook geen probleem. 

Bekijk wat WSHD doet:

Overzicht Maalkom WSHD

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ga jij ons helpen de kwaliteit van alle project-producten binnen ons waterschap te verbeteren? Stuur dan snel je cv op via onderstaande link of neem bij vragen contact op met Marijke Kalkman-Smit, Coördinator Project Management Office

Solliciteer op deze vacature