Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In je mailbox komt een verzoek tot huur of koop binnen. Je gaat het overleg aan met de afdeling vergunningen en de afdeling beheer en onderhoud en gaat op onderzoek uit. Je duikt soms in het verleden om te kijken wat op die locatie zich allemaal heeft afgespeeld. Als het mogelijk is ga je ter plaatse kijken hoe de zaak eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Daarbij komt het voor dat je ter plaatse de koper of een belanghebbende zal spreken. Je overlegt met collega’s en bespreekt alle opties. Je bespreekt de resultaten met de klant en mogelijk stel je een overeenkomst op. Je bent de spin in het web, waarbij je collega’s je dagelijks zullen steunen en begeleiden.

Komt het tot een koopovereenkomst, dan zorg je dat deze getekend wordt en dat alles netjes wordt vastgelegd. Je zult regelmatig met een notariskantoor overleggen om te zorgen dat alles tot een goed einde wordt gebracht. Tot aan de kadastrale uitmeting in het veld blijf je betrokken en je legt alles in een zaaksysteem vast.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. De werkwijze binnen de afdeling wordt gekenmerkt door zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarbij professionaliteit en interne expertise aan de orde van de dag is. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Waterschapskantoor waterkant

Dit breng je mee als Medewerker grondzaken

  • Je houdt van uitdaging, afwisseling in je werk en geeft niet snel op;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en beschikt over de basiskennis van vastgoed en privaatrecht;
  • Je bent klant- en servicegericht, resultaatgericht en accuraat;
  • Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en denkt in oplossingen zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Ben jij die enthousiaste persoon die met veel energie en kennis van zaken bijdraagt aan de ontwikkeling en ondersteuning van het team grondzaken? Solliciteer dan snel! Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Ruud Zwinkels, senior adviseur grondzaken (telefoonnummer 088-9743214).

Solliciteer op deze vacature