Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij bent inhoudelijk verantwoordelijk voor je eigen projecten, maar kan altijd terugvallen op het projectteam. De ene dag werk je aan een project in het buitengebied en de volgende dag in hartje Rotterdam; daar ligt de enige ondergrondse rioolwaterzuiveringsinstallatie in Nederland.
Binnen de waterketen ligt een grote opgave aan nieuwbouw- en onderhoudsprojecten aan onze 21 installaties. Je overlegt met interne stakeholders over de eisen en wensen voor verbeteringen aan de rioolwaterzuiveringsinstallaties. Dus je verplaatst je in de wensen van je collega’s. Daarbij onderzoek je ook de mogelijkheden bij externe partijen en probeert consensus te bereiken voor de beste oplossingen. Hieruit maak je vervolgens een werkomschrijving en projectraming.
Als adviseur techniek begeleid je de ingenieursbureaus op technisch inhoudelijk gebied, inclusief de beoordeling van aanbiedingen. Daarnaast adviseer je bij het opstellen van programma’s van eisen of vraagstukken vanuit andere afdelingen.
De werk-privé balans staat hoog in het vaandel bij Hollandse Delta, wij werken daarom met flexibele werktijden. Elke werkdag kun jij aan je taken werken tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Hier mag je op rekenen
Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling war je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren.

  • Een salaris tussen € 3.224,- en € 5.045,- bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en soms thuis te werken.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof.
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Dit breng je mee als Adviseur techniek

Je bent een doorzetter, kan goed communiceren en focust je op het krijgen van de juiste informatie. Kwaliteit vind je erg belangrijk en je kunt goed samenwerken in teamverband. Je bent flexibel en het kost jou daarom ook geen enkele moeite om op diverse locaties te werken. Zo zoek je de verbinding met je collega’s op de installaties. Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde. Je hebt rijbewijs B of wilt dit behalen.

Bekijk wat WSHD doet:

Waterschapskantoor waterkant

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Speel jij graag een belangrijke rol bij waterschap Hollandse Delta? Upload dan je CV via de sollicitatiebutton op onze site www.werkenbijwshd.nl Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Marion Wiedijk, teamleider (06-10 51 39 63).

Solliciteer op deze vacature