Zuid-Holland | Bepaalde tijd |  u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De ene dag werk je met stakeholders zoals grondeigenaren of nutsbedrijven, de volgende dag overleg je bijvoorbeeld met de provincie of gemeenten over wet- en regelgeving rondom vergunningen voor een project. Binnen het projectteam zorg je voor vergunningaanvragen of je stelt een projectplan op volgens de Waterwet. Je stelt samen met het projectteam projectvoorstellen op waarbij jij verantwoordelijk bent voor het gedeelte omgeving. Tot slot laat je onderzoeken op het gebied van bijvoorbeeld archeologie uitvoeren. Jij bent verantwoordelijk voor goede afstemming tussen zowel de externe- als interne partijen. Binnen het team zorg je voor duidelijke kaders voor de start van het project. Daarbij pak je als adviseur omgeving assertief jouw aandeel rondom het managen van de omgeving. De werk-privé balans staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom met flexibele werktijden. Elke werkdag kun jij tussen 07.00-19.00 uur aan je taken werken.

Arbeidsvoorwaarden

Hier mag je op rekenen
Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk, maar ook:

  • Een salaris tussen € 2.887,- en € 4.455,- bruto per maand. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring.
  • Om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen en soms thuis te werken.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof.
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
WSHD rioolzuiveringsinstallatie Dokhaven (rwzi)

Dit breng je mee als Adviseur omgeving

Je bent een enthousiaste en flexibele collega met humor en steekt graag de handen uit de mouwen. Je kunt goed luisteren, onderhandelen, overtuigen en communiceren. Bovendien heb je ervaring met het uitvoeren van projecten. In 2020 starten onder andere veel projecten rondom het watervraagstuk. Hierbij zijn klimaatveranderingen en het aanbod van teveel of de vraag vanwege te weinig water erg belangrijk.
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Bekijk wat WSHD doet:

Waterschapskantoor waterkant

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Wil jij een belangrijke rol spelen bij waterschap Hollandse Delta? Upload dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton op onze site www.werkenbijwshd.nl Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met John Stam (06-13744975), teamleider. Een assessment en/of Management Drives kan onderdeel zijn van deze procedure.

Solliciteer op deze vacature