Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Adviseur ben je verantwoordelijk voor een optimale conditie van de gebouwen en de gebouwgebonden technische installatie, afgestemd op het gebruik ervan.
Je werkterrein beperkt zich niet tot het hoofdkantoor en het naast gelegen magazijn maar ook de gebouwen en omliggende terreinen van de zuiveringen en de steunpunten. Het is dan ook belangrijk dat je met de collega’s (gebruikers) van de verschillende ruimten goed kan samenwerken. 

Vanuit je ervaring kun je het management adviseren over de fysieke toegangsbeveiliging en het aanbesteden van de beveiliging. Ook werk je aan het plan van eisen voor de aanbesteding met betrekking tot de elektrische en werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties. Na de aanbestedingen beheer je de contracten en heb je nauw contact met de opdrachtnemers.

Jouw team
Met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor de gebouwen van WSDH.

Dit ben jij 

Als geen ander weet jij met een combinatie van jouw communicatieve vaardigheden en het strategisch denken samen met de collega’s een sterke visie neer te zetten. Jij hebt:

  • een HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring in (Europese) aanbestedingen;
  • ervaring met het opzetten en verbeteren van gebouwenbeheer;
  • ervaring op het gebied van elektrische en werktuigbouwkundige installatie.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen €3.256,- en € 4.500,- en op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Adviseur Gebouwenbeheer die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Pieter de Jong, Teamleider. Hij is bereikbaar via +31 6 10 43 99 58 of p.dejong@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature