Zuid-Holland | Onbepaalde tijd | 36 u p/w | 20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | € 5.000 opleidingsbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je werkt je zelfstandig voor een aantal eigen accounts. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de planning & control-cyclus, beleid en bedrijfsvoering. Daarnaast ondersteun je de Senior Adviseur Financieel Beleid bij het adviseren van management en directie.

Als Adviseur Financieel Beleid heb je de volgende specifieke taken:

  • Je levert een actieve bijdrage aan het vertalen van het beleid in concrete beheersinstrumenten, richtlijnen en procedures.
  • Je signaleert in de uitvoering afwijkingen van het vastgestelde beleid en doet voorstellen voor aanpassingen van beleid.
  • Je controleert maandelijks de administratieve stand van zaken van jouw accounts (budgetten, uren, facturen en verplichtingen) en koppelt de resultaten terug aan de betreffende teamleiders. Je onderneemt de bijbehorende acties.
  • Je analyseert en evalueert financiële informatie en onderkent knelpunten
  • Je adviseert over efficiëntie en effectiviteit van de toepassing van het financieel beleid en de bijbehorende beheersinstrumenten.
  • Je ziet toe op de naleving van de wettelijke bepalingen en de interne richtlijnen.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).  Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

medewerkers WSHD aan het werk

Dit breng je mee als Adviseur financieel beleid

De Adviseur Financieel Beleid heeft een afgeronde financiële opleiding op ten minste Hbo-niveau (Heao of SPD), aangevuld met tenminste drie enkele jaar relevante werkervaring. Je bent uiteraard een financiële kei voor wie het werk weinig geheimen meer kent. Je bent analytisch en resultaatgericht: je kent het belang van financieel voor managementsturing en draagt daar graag actief aan bij. Daarbij is het een pre wanneer je kennis over de BTW hebt.

Door je communicatieve vaardigheden ben je ook een prettige sparringpartner voor teamleiders en senior adviseurs. Je vindt het leuk om in een hecht team samen te werken en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Enige bestuurlijke ervaring is een pre.

Bekijk de functie:

Johannes Vis gemaal

Over waterschap Hollandse Delta

Iedere dag zetten wij ons in voor leefbaar land en leefbaar water. Stevige dijken, schoon water en veilige (vaar-) wegen. Dat doen we in een afwisselend gebied: van landbouw op Goeree-Overflakkee tot dicht bevolkt stedelijk gebied op Rotterdam-zuid en alles wat er tussenin ligt.

Dit doen wij samen met onze hardwerkende collega's binnen een prettige en professionele werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor vrijheid en creativiteit binnen eigen functie. Als één team realiseren we onze maatschappelijke opgave. 

Past deze vacature bij jou?

Zie jij het wel zitten om deze leuke baan in te gaan vullen? Reageer dan uiterlijk 13 december 2019 via de sollicitatieknop onder aan deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Dan mag je altijd bellen met Paul Peeters op 06 13 55 52 67.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Solliciteer op deze vacature