Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w 

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Adviseur Contracten GWW maak je onderdeel uit van een team dat verantwoordelijk is voor een cluster projecten in de voorbereidings-, uitvoering en nazorgfase. Deze werkzaamheden worden middels RAW bestekken (UAV) en UAV-GC contracten in de markt gezet. Het projectteam is opgebouwd conform het IPM model. Waterschap Hollandse Delta werkt met projectmanagement methodiek PRINCE2.

In de voorbereidingsfase ben je in staat om de contractmanager te adviseren en te ondersteunen over de vorm, inhoud, knelpunten en de beheersbaarheid van het op te stellen contract. Je stelt op basis van modelcontracten binnen WSHD, contractdocumenten op en adviseert over de contractteksten. Dit in nauwe samenwerking met de technisch- en omgevingsmanager. Je past jouw specifieke expertise van de marktbenadering, contractbeheersing, en contractering toe. Je borgt de kwaliteit van de verschillende contractdocumenten.

Je adviseert over en verzorgt de aankondigings-, aanbestedings- en gunningsprocedures. Verder ben je in staat om risico's in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, beoordelen en afhandelen.
 
In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de aansturing van directievoerders en toezichthouders bij RAW contracten. Bij UAV-GC contracten ben je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk regievoering van de aannemers op afstand. Het vastleggen en overeenkomen van afwijkingen en VTW’s.

Bij de nazorg fase ben je verantwoordelijk voor het laten opleveren door de aannemer van het ‘proces verbaal van oplevering’ en het opleverdossier.

Over het team
Het team contracten binnen Projecten & Uitvoering bestaat uit 6 personen. Collega’s met onder andere de rollen contractmanager, contractadviseur en toetscoördinator. Natuurlijk werk je nauw samen met je collega’s in het veld en mensen van de andere afdelingen zoals de directievoerder, de toezichthouder  en gebiedsbeheerders.


 

Dit ben jij

Als Adviseur Contracten GWW heb jij ervaring met de manier van werken van een beheersorganisatie. Je weet je weg te vinden tussen de directievoerders en de opdrachtnemers. Wanneer nodig kun jij prima collega's en externen aanspreken op de verantwoordelijkheden. Ook breng je mee:

  • een werk en denkniveau op minimaal HBO niveau;
  • ervaring met EMVI, UAV en UAV-GC;
  • goede communicatieve vaardigheden, ook in geschrift.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.256,-  en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB). Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Adviseur Contracten GWW die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met John Stam, Teamleider. Hij is bereikbaar via 06 – 13 74 49 75 of j.stam@Wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51 48 48 19 of peter.vanleeuwen@wshd.nl. 

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Solliciteer op deze vacature