Ridderkerk | Stage | 36 u p/w

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Bij WSHD krijgen studenten ècht de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van organiseren en krijgen daarnaast ook de kans om een grote bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie.

In het jaarplan van ons waterschap is “kwaliteit van alle project-producten” benoemd als één van de speerpunten. Dit heeft als doel de voorspelbaarheid van de projecten en programma’s te vergroten.

Kort samengevat houdt de opdracht het volgende in:

  • Oppakken van de verbeterpunten die in een back log zijn opgenomen voor de ontwikkeling van een verbeterde versie van de (geautomatiseerde) rapportage;
  • Controleren en optimaliseren van de bruikbaarheid van de rapportage;
  • De rapportagetool testen, verbeteren en het gebruik ervan binnen ons waterschap uitzetten, inclusief de uitleg;
  • Het inrichten en beschrijven van een beheerplan voor de kengetallen.

Zijn er daarnaast ook andere onderwerpen die je graag wilt leren? Geef het aan! Het is vooral van belang dat jij iets gaat leren wat je later in je loopbaan verder zal helpen en dat wij iets kunnen aanbieden wat ook samen gaat met jouw opleiding.
 

Dit ben jij 

Naast alle expertise die we bieden, is er ook ruimte voor gezelligheid en een prettige, open en informele werksfeer. Wij zien jou niet zien als stagiaire, maar als collega. De nieuwe collega waar wij momenteel naar op zoek zijn is een derdejaars student, volgt bijv. de opleiding HBO Bedrijfskunde, Business intelligence & Analytics of vergelijkbaar en is op zoek naar een afstudeerstage voor 4 tot 5 dagen per week.

Dit bieden wij jou!

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. 

 

Je start rond februari 2021. Uiteraard is iets eerder of later ook geen probleem. De stagevergoeding is € 400,00 bruto per maand voor 36 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen.

Bekijk wat WSHD doet:

WSHD - duinen

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé 3de jaars stage HBO Bedrijfskunde die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de stage? Neem dan contact op met Ingrid Koppelaar. Zij is bereikbaar via +31 6 14 66 32 06 of I.Koppelaar@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Peter van Leeuwen, Corporate Recruiter, via 06- 51484819 of Peter.vanleeuwen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Solliciteer op deze vacature